Η Xiaomi σύμφωνα με νέες πληροφορίες φαίνεται να κατασκευάζει ένα δεύτερο επεξεργαστή, πιο δυνατό σε σύγκριση με τον Pinecone Surge S1 . Ο πρώτος επεξεργαστής της Xiaomi, όπου είχε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, είναι και εκείνος που θα ενσωματωθεί στο Xiaomi Mi 5C την νέα mid-range συσκευή της.

Όπως οι φήμες αναφέρουν ο νούμερο ένα κινεζικός κολοσσός θα φέρει πολύ σύντομα στην αγορά και το  νέο της SoC όπου θα ονομάζετε Pinecone Surge S2.

Πρόκειται ίσως για το πιο powerful chipset της όπου και θα αρχίσει την κυκλοφορία του τέλος Αυγούστου. Η αρχιτεκτονική του είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αφού θα είναι στα 16nm της TSMC και θα είναι octa-core. Πολλοί πίστευαν ότι η τεχνικοί της Xiaomi θα φέρουν τον νέο  Surge S2 στα 10nm ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. Αφού θα είναι πιο προσιτή αυτή η λύση για την εταιρία αλλά και από οικονομικής άποψης στην ίδια την συσκευή.

Ο Surge S1 SoC που θα είναι λιγότερο αποδοτικός σε σχέση με τον S2, θα χρησιμοποιηθεί όπως είπαμε και παραπάνω για το Mi 5c. Ωστόσο, δεν έχουμε και πολλές πληροφορίες για τον νέο Pinecone όμως θεωρητικά θα είναι δυνατός και σταθερός όπως αναφέρονται στις φήμες που υπάρχουν γύρω από το στρατόπεδο της  Xiaomi. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το επικείμενο chipset θα έρθει τις ερχόμενες εβδομάδες στα φώτα της δημοσιότητας.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Hexagon: κάμερα, φλας, power bank και fitness tracker ποδήλατο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Tο LG G6 πούλησε 20.000 κομμάτια την πρώτη μέρα διάθεσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here