Τα Windows 10 εμφανίστηκαν τον Ιούλιο του 2015, ταρακουνώντας τα νερά στον τομέα της τεχνολογίας. Άλλαξαν ριζικά τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή μας φέρνοντας νέες λειτουργίες και απλούστερα μενού. Ενοποίησε επίσης τα Tablets με τα PC μιας και το λογισμικό είναι touch friendly και ιδιαίτερα ελαφρύ ώστε να μπορεί να τρέχει πραγματικά παντού. Η Microsoft φροντίζει να διατηρεί τα Windows 10 ασφαλή μέσω τακτικών updates. Αξιοσημείωτο ήταν το Windows 10 Redstone Update που έγινε πέρσι το καλοκαίρι αλλάζοντας αρκετά την εμπειρία χρήσης . Αύριο η Microsoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το 2ο μεγάλο update γνωστό και ως Windows 10 Creators Update. Tι πρέπει να γνωρίζεται όμως;

Αρχικά, όπως μαρτυρά και το όνομα, τo Creators Update έρχεται να αναβαθμίσει τις καλλιτεχνικές δυνατότητες των Windows. Έτσι θα υπάρξει ριζική αλλαγή στο Microsoft Paint. Από αύριο, οι χρήστες θα μπορούν να σχεδιάζουν διάφορα αντικείμενα και σχήματα και αυτομάτως να μετατρέπονται σε 3D objects. Τα παραγόμενα αντικείμενα θα μπορούν να αποθηκεύονται σε ειδική βιβλιοθήκη που θα είναι διαθέσιμοι για όλους τους χρήστες. Στόχος αυτού είναι να υπάρχει επαρκές υλικό, για τους χρήστες VR και AR.

Επιπλέον η Microsoft φρόντισε να αναβαθμίσει τον Microsoft Edge. Μπορεί να κατέχει μικρό μερίδιο στην αγορά, όμως ο edge αποτελεί έναν από τους ελαφρύτερους και λιγότερο σπάταλους σε ενέργεια Browsers, με απήχηση περισσότερο σε χρήστες Tablet. Με το επερχόμενο update , o edge θα υποστηρίζει e-books καθώς και ομαδοποίηση καρτελών σε μια “υπερκαρτέλα”, ώστε να μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν ταυτόχρονα.

Θα υπάρξουν επίσης security updates καθώς και μικρές αλλαγές. Για όσους δεν θα αναβαθμίσουν τα υπάρχον Windows 10, η Microsoft θα συνεχίζει να προσφέρει patches και updates. Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει στις 11 Απριλίου. Για εσάς όμως που θέλετε την ενημέρωση νωρίτερα μπορείτε να την λάβετε μέσω του Windows 10 Update tool. Τέλος η υπολογιζόμενη ώρα εγκατάστασης είναι μια ώρα. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την ταχύτητα του συστήματος.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H Google επενδύει στην LG. Θέλει τα νέα Pixel με edge οθόνη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Οι πρώτες διαρρεύσεις του OnePlus 5. Που πήγε το OnePlus 4?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here