Ύστερα από αρκετό καιρό, η Google ανακοίνωσε την δικιά της streaming TV. Η υπηρεσία ονομάζεται YouTube TV και έρχεται να ανταγωνιστεί άλλους μεγάλους παρόχους όπως το Sling TV και το DIRECTV NOW, προσφέροντας ανταγωνιστικά πακέτα που ξεπερνάν τις προσδοκίες. Το YouTube TV προσφέρεις τα τέσσερα βασικά δίκτυα, τα ABC CBS NBS και FOX καθώς και περίπου 30 κανάλια καλωδιακής τηλεόρασης. Ωστόσο πολλά κανάλια υπολείπονται, σε σχέση με τα υπόλοιπα Streaming πακέτα, λόγω έλλειψης τηλεοπτικών υπηρεσιών Η έλλειψη αυτή έχει αποτέλεσμα την έλλειψη σημαντικών σταθμών όπως τα Comedy Central και το MTV. Υπολείπονται επίσης τα CNN, TNT , A+E, Discovery.

Τα κανάλια που θα υπάρχουν στη νέα υπηρεσία
Τα κανάλια που θα υπάρχουν στη νέα υπηρεσία

Με την έλλειψη μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων, το YouTube TV, με μια πρώτη ματιά δεν δείχνει και πολύ ελκυστικό. Όμως με τιμή 35 δολαρίων των μήνα καθώς και με την δυνατότητα χρήση μέχρι και 6 διαφορετικών λογαριασμών, τα πράγματα αλλάζουν. Με την χρήση 6 διαφορετικών λογαριασμών, στην ουσία δημιουργούνται 6 διαφορετικά προφίλ, που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Sling TV και το DIRECTV NOW επιτρέπουν μέχρι δύο. Η μόνη υπηρεσία που επιτρέπει μέχρι 5 είναι το Playstation Vue αλλά πρέπει να πληρώνεις ξεχωριστά για τον καθένα.

Πέρα από τους λογαριασμούς των χρηστών, υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής εκπομπών και σειρών μέσω του DVR cloud. Οι εγγραφές παραμένον διαθέσιμες στο cloud για 8 μήνες και μπορούν να προβληθούν από Android, IOS όπως και από Android TV και το Chromecast.

Μερικά στιγμιότυπα της εφαρμογής
Μερικά στιγμιότυπα της εφαρμογής

Η Google, προκειμένου να προσφέρει, μια ολοκληρωμένη εμπειρία, φρόντισε να συμπεριλάβει και το YouTube RED μαζί με το TV. Αυτή η κίνηση αποτελεί μια προνομιακή προσφορά, μιας και η υπηρεσία RED κοστίζει 10 δολάρια. Επιπλέον το YouTube χρησιμοποιείται από όλους και το RED εμπεριέχει πολλά exclusive χαρακτηριστικά. Τέλος, η υπηρεσία YouTube TV, θα είναι διαθέσιμη μέσα στον επόμενο μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμη σε ολόκληρο τον κόσμο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Wheel: O πιο minimal τρόπος να ακούς τα βινύλια σου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το πρώτο Smartwatch με ενσωματωμένο AR είναι κακή ιδέα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here