Ίσως το μεγαλύτερο deal που αφορά την αγορά των panel τηλεοράσεων πραγματοποιήθηκε χθες. Όπως φαίνεται, η Samsung θα ξεκινήσει να προμηθεύετε τα πάνελ για τις τηλεοράσεις της από την LG Display. Η τελευταία, αποτελεί ουσιαστικά την θυγατρική της διάσημης LG και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή LCD πάνελ.

Η LG Display είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια τέτοιων πάνελ και ήδη προμηθεύει την Apple για την χρήση τους στα iPhone, αλλά και άλλες διάσημες εταιρίες τηλεοράσεων. Από την άλλη, η Samsung είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων και μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί πάνελ που είναι κατασκευασμένα από την Foxconn και την Sharp.

Δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το σημερινό deal μεταξύ LG και Samsung. Και οι δύο εταιρίες έχουν επαληθεύσει το γεγονός, αλλά δεν σχολίασαν τίποτα παραπάνω.

Η Sakai Display, εταιρία που ανήκει στις Sharp και Foxconn, θα μειώσουν φυσικά την παραγωγή τους μετά το σημερινό deal, ενώ υπολογίζεται ότι το 2016 παράδωσαν 4 εκατομμύρια πάνελ στην Samsung. Φέτος, η LG Display αναμένεται να προμηθεύσει την Samsung με 3 εκατομμύρια πάνελ που θα χρησιμοποιηθούν στις τηλεοράσεις της.

 

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To Live Video στα Instagram Stories είναι διαθέσιμο σε όλους

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Facebook: Έρχονται οι διαφημίσεις στην εφαρμογή Messenger

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here