Όταν σκεφτόμαστε το Netflix, μας έρχεται στο μυαλό η παρακολούθηση των αγαπημένων μας σειρών και ταινιών σε συνδυασμό με σνακς και τον καναπέ μας. Αυτό είναι αρκετά διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα και ανθυγιεινό, έτσι η Netflix θέλει να γίνει ο νέος μας φίλος κατά της διάρκεια της γυμναστικής μας.

Ξεκίνησε από το πρόγραμμα του Netflix γνωστό ως “Make It” είναι από την ίδια πλατφόρμα που έφερε στην πραγματικότητα το Netflix and Chill με το πάτημα ενός κουμπιού. Ουσιαστικά πρόκειται για μία συσκευή που θα μπορέσει να παρακινήσει και να δώσει κίνητρα σε αυτόν που θα προπονείται. Η  Netflix Inc. αναφέρει :“If committing to exercise was as easy as committing to Netflix, you’d probably have Daredevil’s abs by now.”

Και συνεχίζει λέγοντας : “Netflix personal trainer gives you that extra push, serving up motivational words from your favorite Netflix characters, right when you need them most. And if you’re watching during a workout, your coach will pause your show every time you stop moving.”

Τα καλά νέα είναι ότι το Netflix έχει ήδη προσθέσει στο Website της τις απαραίτητες οδηγίες αλλά και γενικές πληροφορίες αυτό το νέο πρότζεκτ. Τώρα μένει να δούμε πόσοι fans θα αρχίσουν να δραστηριοποιούνται με αυτό τον νέο project την εταιρίας και αν θα έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και μένει να δούμε αν αξίζει τον κόπο.

Δείτε το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το iPhone 8 μπορεί να μην είναι το μόνο κινητό που θα κοστίζει 1000 $ φέτος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Apple πρόσθεσε στο iOS 10.2.1 προειδοποιητικό μήνυμα σχετικά με τη μπαταρία της συσκευής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here