Η Urbanears έγινε διάσημη με την κατασκευή στιλάτων ακουστικών για smartphones σε αρκετά λογικές τιμές. Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην κατασκευή ηχείων. Αρχικά θα κυκλοφορήσει δύο bluetooth ηχεία, το Stammen και το Baggen.

Ακριβώς όπως τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας, τα ονόματα είναι εμπνευσμένα από περιοχές τις Στοκχόλμης, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας. Και τα δύο μοντέλα είναι πανομοιότυπα, με το Baggen να είναι μεγαλύτερο και ακριβότερο με κόστος τα 450 δολάρια, ενώ το “μικρότερο” Stammen θα έχει κόστος 350 δολάρια.

Category_Desktop_10_2_1_3560 copy

Ο σχεδιασμός των ηχείων είναι minimal, ενώ δεν λείπει η επικάλυψη από ύφασμα. Οι επιλογές συνδεσιμότητας είναι αρκετές, συμπεριλαμβανομένων του Bluwtooth, θύρα 3.5 χιλιοστών, σύνδεση Spotify, Airplay και Chromecast.

Το “μικρότερο” Stammen διαθέτει δύο tweeters και ένα subwoofer, ενώ το μεγαλύτερο Baggen έρχεται με δύο full-range ηχεία και ένα subwoofer. Και τα δύο εκμεταλλεύονται το know-how της διάσημης, Marshall, καθώς και οι δύο εταιρίες μοιράζονται την ίδια “μαμά” εταιρία, Zound Industries.

cgartenberg_170315_1540_0023.0

Η Urbanears έχει προμηθεύσει τα δύο ηχεία της με πολύ εύκολο χειρισμό, καθώς όλες οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται είτε μέσω δύο μεγάλων knobs είτε μέσω του smartphone μας. Επιπροσθέτως υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δύο ή περισσότερων ηχείων για την κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού.

Και τα δύο Stammen και Baggen θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στις επόμενες ημέρες και το κόστος είναι 350 και 450 δολάρια αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρίας από εδώ.

Category_Desktop_03_2_3560

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Samsung επιβεβαιώνει ότι θα διαθέσει στην αγορά (και πάλι) το Galaxy Note 7s

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To Google Play διαθέτει section για την δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here