Η διάσημη για τα προϊόντα ήχου, Bose κυκλοφόρησε δύο ολοκαίνουργια Bluetooth ηχεία, τα SoundLink Revolve και SoundLink Revolve+. Και τα δύο ηχεία είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο και διαθέτουν στρόγγυλο design που τους επιτρέπει να ακούγονται σε 360 μοίρες. Η εταιρία υπόσχεται τον καλύτερο ήχο που έχει ακουστεί ποτέ από οποιοδήποτε Bluetooth ηχείο του πλανήτη.

Η βασική διαφορά των δύο ηχείων είναι το μέγεθος τους, αλλά και η διάρκεια της μπαταρία τους. Το “μικρό” Revolve έχει περίπου 15 εκατοστά ύψος, ενώ το Revolve+ έχει 18 εκατοστά, μεγαλύτερη κατασκευή και υφασμάτινο λουράκι για την εύκολη μεταφορά του. Η Bose αναφέρει ότι η μεγαλύτερη κατασκευή του Revolve+ επιτρέπει στο ηχείο να αναπαράγει δυνατότερο και πιο ζεστό ήχο. Το “απλό” Revolve έχει διάρκεια μπαταρίας 12 ώρες, ενώ το μεγάλο έρχεται με 16 ώρες αυτονομία. Και τα δύο ηχεία είναι ικανά να συνδεθούν μεταξύ τους για μεγαλύτερη κάλυψη δωματίων.

bose revolve

Τα Bose Revolve και Revolve+ έρχονται με πιστοποίηση IPX4 και είναι ανθεκτικά σε νερό και σκόνη. Διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο για κλήσεις από το smartphone μας, αλλά και την χρήση του αγαπημένου μας ψηφιακού βοηθού, Siri ή Google Assistant. Στο επάνω μέρος τους διαθέτουν όλα τα απαραίτητα κουμπιά για την εύκολη λειτουργία τους, ενώ υπάρχει και ένα ειδικό κουμπί για την ενεργοποίηση μίας προεπιλεγμένης εφαρμογής που θα επιλέξουμε.

Φυσικά μπορούμε να συνδέσουμε τα ηχεία στο smartphone μας μέσω Bluetooth, αλλά η εταιρία έχει φροντίσει να συμπεριλάβει υποδοχή 3.5 χιλιοστών για ενσύρματη σύνδεση. Και τα δύο ηχεία φορτίζουν μέσω της MicroUSB θύρας και δυστυχώς δεν συναντήσαμε την πλέον δεδομένη USB Type-C. Το κόστος για την απόκτηση του Bose Revovle είναι 199 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο Revolve+ κοστίζει 299 δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website της εταιρείας από εδώ.

bose revovle

bose revolve

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Είσαι έτοιμος για το νέο Google Earth ?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ο Steve Lacy γράφει το νέο του τραγούδι στο iPhone 7 και πάει για Grammy

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here