Τα τελευταία χρόνια δύο είναι οι εταιρίες που πειραματίζονται με τις οθόνες των smartphone τους. Φυσικά αναφερόμαστε στην Samsung με τις edge οθόνες της και στην LG με τις δεύτερες οθόνες των V10, V20 και G6. Η πρώτη έχει προσθέσει απλά ορισμένες επιπλέον λειτουργίες, ενώ η LG προσβάλει στις δεύτερες οθόνες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις μας.

Η Samsung φαίνεται ότι θέλει να μεταφέρει το ίδιο concept στα επόμενα smartwatch της. Σε μία πατέντα που κατέθεσε η εταιρία πρόσφατα, φαίνεται καθαρά ότι θέλει να προσθέσει μία δεύτερη οθόνη γύρο από το στεφάνι του ρολογιού.

6a0120a5580826970c01bb0987cc6f970d-800wi

Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη οθόνη θα εμφανίζει επιπλέον πληροφορίες όπως τον καιρό, την ημερομηνία ή το τραγούδι που ακούμε κτλ. Δεν θα μας έκανε έκπληξη αν σε αυτήν βλέπαμε και τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις μας ή κάποιο ιδιαίτερο φωτισμό ανάλογα με τον τύπο της ειδοποίησης. Με αυτόν τον τρόπο η βασική οθόνη θα παραμένει στατική και θα μπορούμε άμεσα να βλέπουμε την ώρα, κάνοντας μεγάλη οικονομία στην μπαταρία του έξυπνου ρολογιού.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Galaxy S8 θα έρθει με δικαίωμα επιστροφής εντός 90 ημερών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

To Xiaomi Mi 6 θα έρθει dual-camera στο πίσω μέρος του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here