Η Google , αναμένεται να ανακοινώσει τουλάχιστον 2 νέα smartwatches, μαζί με το λανσάρισμα του νέου Android Wear 2.0 τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Φεβρουαρίου, με ένα από αυτά να είναι το LG Watch Style. Σύμφωνα με αναφορές, η τιμή του Style θα κυμαίνεται περίπου στα 249 $, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά πιο φθηνό σε σχέση με τα έξυπνα ρολόγια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με φήμες , στο event τις Google , θα παρουσιαστεί εκτός από το Style και μια πιο premium έκδοση του που θα ονομάζεται LG Watch Sport.

Αν και η τιμή του LG Watch Style φαίνεται ότι θα είναι σχετικά μικρή, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να αυξηθεί. Αυτό θα γίνει φυσικά σε περίπτωση που επιλέξουμε διαφορετικό μπρασελέ είτε όσον αφορά το μέγεθος, είτε όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής του (καουτσούκ/μεταλικό)

LG-Watch-Style-Silver-Rose-Gold

Για το LG Watch Sport δεν υπάρχει φημολογία γύρω από το πόσο μπορεί να φτάσει η αρχική τιμή του, αλλά αν κρίνουμε απ το γεγονός ότι υποστηρίζει NFC και LTE, τη στιγμή που το Style δεν έχει αυτές τις δυνατότητες, υπολογίζουμε ότι θα κοστίζει περίπου 100$ παραπάνω. Φυσικά αυτές οι τιμές είναι απόρροια εικασιών και φημολογίας, οπότε δε μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι για την ορθότητα τους πριν από την επίσημη ανακοίνωση τους.

Το Android Wear 2.0 είχε ανακοινωθεί πέρυσι από την Google, ως μια μεγάλη αναβάθμιση του 1.0 και υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε πριν από το τέλος του 2016 , πράγμα που τελικά δεν έγινε ποτέ. Τελικά η Google, κατέληξε να καθυστερήσει την διάθεση του, μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2017 για άγνωστους λόγους, οι οποίοι θα μπορούσαν να οφείλονται σε θέματα λογισμικού και υλικού.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Myst έρχεται και στο Android με την ονομασία realMyst

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Προστάτεψε το laptop σου από "κακά" καλώδια και συσκευές USB Type-C

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here