Ακούσαμε οτι η Fitbit αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ανάπτυξη και κατασκευή του επερχόμενου smartwatch της , αλλά με βάση τις διαρροές που έλαβε η Yahoo Finance, φαίνεται ότι η εταιρία σημειώνει πρόοδο. Το νέο “πραγματικό” smartwatch της Fitbit είναι γεγονός και έχει κωδική ονομασία “Project Higgs”.Το Blaze του περασμένου έτους, ήταν βασικά ένας activity tracker που απλά έμοιαζε με smartwatch. Βέβαια η εξαγορά της Pebble από την Fitbit, σίγουρα βοήθησε στο know-how για την δημιουργία του πρώτου smartwatch.

Με πολλούς τρόπους, το νέο προϊόν μοιάζει με μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση του Blaze. Αντικαθιστά το οκταγωνικό σχέδιο για ένα πιο παραδοσιακό τετράγωνο πρόσωπο και διαθέτει μια μεταλλική θήκη, η οποία προσθέτει μερικές πολύχρωμες λεπτομέρειες γύρω από την οθόνη.

Fitbit-Watch-FINAL

Οι πηγές αναφέρουν ότι το smartwatch θα διαθέτει ενσωματωμένο GPS, αισθητήρα καρδιακών παλμών καθώς και οθόνη με 1000nits φωτεινότητα. Επιπλέον, θα είναι σε θέση να κάνει ασύρματες πληρωμές να παίξει μουσική μέσω Pandora ενώ η μπαταρία του, θα αντέχει 4 μέρες χρήσης. Δυστυχώς η Fitbit αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει το Android Wear στην συσκευή της για ακόμη μια φορά , γεγονός που σημαίνει οτι κάτα πάσα πιθανότητα η συσκευή δεν θα διαθέτει δικό της κατάστημα εφρμογών.

Η Fitbit, εκτός από τα smartwatch, αποφάσισε να τα βάλει με την Apple και στον τομέα του ήχου. Συγκεκριμένα , η Fitbit έχει την δική της απάντηση στα BeatsX,η οποία έχει κωδικό όνομα “Parkside”. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τα επερχόμενα ασύρματα ακουστικά της εταιρίας, αλλά με βάση τις εικόνες που διαρρέουν μοιάζει με ένα τυπικό ζεύγος ακουστικών.

Δεδομένου ότι οι συσκευές ήχου είναι μια εντελώς νέα κατηγορία για την Fitbit είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε αν η εταιρία μπορεί να φέρει κάτι νέο στο τραπέζι της τεχνολογίας κάνοντας την διαφορά

Fitbit-earbuds-FINAL

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

The Upload: Η καινούργια δυνατότητα του SoundCloud

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου OnePlus 5 έκαναν την εμφάνιση τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here