Τα τελευταία χρόνια, η αγορά των wearables έχει διευρυνθεί με τους μεγάλους κατασκευαστές να την βομβαρδίζουν με Smartwatches και αξεσουάρ. Ανάμεσα στους μεγάλους κατασκευαστές υπάρχει και μια εταιρία που δεν είναι τόσο γνωστή για τα προϊόντα της στον τομέα αυτό, η Acer. Η εταιρία βρίσκεται για αρκετό καιρό στον τομέα των wearables, έχοντας κατασκευάσει αξιόλογες προτάσεις, όπως το Acer liquid leap. Τελικά σε event που πραγματοποίησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσε ότι κλείνει αυτόν τον κύκλο με το τελικό της μοντέλο, το Acer Leap Water.

Το τελευταίο wearable της εταιρίας αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση, μιας και συνδυάζει design και απόδοση. Επιπλέον ενσωματώνει τις λειτουργίες ενός smartwatch ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως Fitness tracker, ώστε να αποτελεί έναν καλό σύμβουλο για την γυμναστική. Ενσωματώνει οθόνη 1,6 ιντσών που προστατεύεται με το Gorilla Glass SW+. Φοράει επεξεργαστή της MediaTek και συγκεκριμένα τον MT2523. Χρησιμοποιεί και έναν δεύτερο επεξεργαστή , τον MT5211, που είναι υπεύθυνος για τις λειτουργίες του ρολογιού σαν Fitness Tracker. Επίσης φέρει πιστοποίηση IPX7, που το καθιστά ανθεκτικό στον νερό.

DSCF1504

Το Acer Leap Wear, όπως προαναφέραμε επιτελεί λειτουργίες smartwatch αλλά και σαν σύμβουλος γυμναστικής. Ενσωματώνει ιδικούς αισθητήρες που καταμετρούν τους καρδιακούς παλμούς, τα βήματα και την αντοχή. Επιπλέον ενσωματώνει και ένα Led light για τις ειδοποιήσεις. Κλείνοντας, η μπαταρία του, σύμφωνα με την Acer, μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 5 ημέρες.

Το πακέτο που προσφέρει η εταιρία είναι αρκετά καλό, αφού πρακτικά συνδυάζει 2 συσκευές σε μια και μπορεί να το αποκτήσει κάποιος με 139 δολάρια , μια τιμή ιδιαίτερα καλή για αυτά που προσφέρει. Τέλος η διάθεσή του θα αρχίσει στην Νότια Αμερική, στις αρχές Ιουνίου και ύστερα θα διατεθεί στις υπόλοιπές αγορές.

ACER Leap Wear

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το κεντρικό κουμπί του Galaxy S8 κουνιέται και υπάρχει λόγος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Apple θέλέει να φέρει ασύρματη φόρτιση συσκευών μέσω WiFi!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here