Μια νέα φήμη αναφέρει ότι η το επερχόμενο κινητό της Xiaomi, Mi Mix 2, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει το scanner του δακτυλικού αποτυπώματος εντός της οθόνης. Η νέα future συσκευή της Xiaomi και ο διάδοχος του Mi Mix όπου και εντυπωσίασε με την νέα κατασκευή του, λέγεται ότι θα ξεκινήσει την διάθεση του στην αγορά στο δεύτερο μισό του τρέχοντος χρόνου όπως δηλαδή και το Mi Mix που έκανε την πρώτη εμφάνιση τον περασμένο Οκτώβρη.

Η πληροφορία αυτή έρχεται από την Κίνα και συγκεκριμένα από τον Κινέζο αναλυτή Pan Jiutang. Σύμφωνα με τον κύριο Jiutang, το Xiaomi Mi Mix 2 θα είναι ίσως το πρώτο smartphone  στο οποίο θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία της Goodix με το fingerprint scanner να βρίσκεται στην οθόνη.

Η Goodix κατά την διάρκεια της MWC στην Βαρκελώνη είχε εισάγει την προαναφερθείσα τεχνολογία του δακτυλικού αισθητήρα. Όμως, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Xiaomi Mi Mix 2  ίσως να μην είναι το μοναδικό smartphone που θα έχει αυτού του είδους την τεχνολογία στην οθόνη, αφού ίσως να δούμε και το iPhone 8 να την εφαρμόζει σύμφωνα με φήμες. Όπως είπαμε και νωρίτερα το νέο Xiaomi θα κυκλοφορήσει με μεγαλύτερη αναλογία οθόνης σε σχέση με τον προκάτοχο του. Αξίζει αν σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι το νέο Mi Mix θα καλύψει το 91,3 % της οθόνης σε σχέση το πρώτο μοντέλο στο οποίο η οθόνη καταλάμβανε το 84,16% της μπροστινής πρόσοψης.

Mi-6-mix-1

Η Xiaomi κατάφερε πριν λίγους μήνες να τραβήξει όλα τα βλέμματα όταν έβαλε δίπλα το Mi Note 2 το limited Mi Mix. Mε αυτό προκάλεσε ένα κύμα θαυμασμού από τον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο, και οι φήμες για τον διάδοχο του άρχισα αμέσως. Το περιορισμένο σε κομμάτια Mi Mix  είναι φτιαγμένο από κεραμικό υλικό  και χάρη σε αυτό μπορεί να προστατέψει το κινητό από οποιαδήποτε χτύπημα.

Το high-end smartphone του νούμερο ένα Κινεζικού κολοσσού όπου είναι limited edition, ίσως να ακολουθήσει την ίδια πολιτική και ο διάδοχος του. Το Mi Mix ήρθε στην αγορά με τον πιο καινούργιο τότε και ισχυρότερο Snapdragon 821 chipset της Qualcomm, έτσι ο διάδοχος του φημολογείται ότι θα έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 835. Είναι σίγουρο, λοιπόν πως ακόμη ένα φουτουριστικό Smartphone από την Xiaomi, όπου και επιβεβαίωσε το CEO της εταιρίας, θα έρθει στο μέλλον και ήδη εργάζονται για αυτό.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το 2017 θα είναι η χρονιά του Playstation VR σύμφωνα με την Sony

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Εταιρία έχτισε σπίτι με τη χρήση 3D εκτυπωτή σε 24 ώρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here