Πριν μερικές ώρες το διάσημο online κατάστημα, Gearbest φαίνεται ότι συμπεριέλαβε το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 2 στον κατάλογο του. Επιπλέον έχει τοποθετήσει ένα ειδικό κουμπί που θα μας ειδοποιήσει μόλις η συσκευή γίνει διαθέσιμη.

Πριν αναφερθούμε στα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, να αναφερθούμε στην “φωτογραφία” της συσκευής. Φαίνεται καθαρά ότι πρόκειται για ένα mockup και όχι πραγματική φωτογραφία της συσκευής. Όπως θα είδατε, στο μπροστινό μέρος της συσκευής δεν υπάρχει τίποτα άλλο, παρά μόνο η οθόνη του Mi Mix 2.

mi mix 2

Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, το νέο Xiaomi Mi Mix 2 φαίνεται ότι θα διαθέτει τον Snapdragon 835 επεξεργαστή. Επιπλέον αναφέρεται ότι οι συνδυασμοί RAM και εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου είναι οι εξής: 4GB+128GB, 6GB+128GB και 8GB+256GB.

Η βασική / πίσω κάμερα αναμένεται να έχει ανάλυση 19 MP, ενώ η μπροστινή / selfie κάμερα έχει ανάλυση 13 MP. Βέβαια από το συγκεκριμένο render δεν μπορούμε να διακρίνουμε την τελευταία. Η οθόνη της συσκευής θα έχει μέγεθος 6.4″, τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης  2540×1440 pixels. Τέλος, η μπαταρία θα έχει μέγεθος 4,500 mAh. Δείτε μόνοι σας την σελίδα του Xiaomi Mi Mix 2 στο Gearbest, από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Tο πρώτο σκίτσο του επερχόμενου iPhone 8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Google σχεδιάζει τον δικό της Ad Blocker για τον Chrome

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here