Ύστερα από μια συνέντευξη τύπου που έδωσε η Xiaomi στην Κίνα μας αποκαλύπτει ότι πέρα από την κατασκευή του δικού της επεξεργαστή, τον Pinecone θα κυκλοφορήσει ακόμα δύο νέες συσκευές. Η μια, εκ των δύο ανακοινωθέντων συσκευών, το Xiaomi MI 5c, θα αποτελεί την πρώτη συσκευή που ενσωματώνει το νέο CPU  της εταιρίας, τον Pinecone Surge S1. Η δεύτερη συσκευή που ανακοινώθηκε είναι το Xiaomi Redmi 4X. Πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν έκπληκτοι με την Xiaomi, μιας και δεν περίμεναν να ανακοινωθεί το Redmi 4x ταυτόχρονα με το Mi 5c και τον Pinecone.

Xiaomi-Redmi-4X_2

Το Redmi 4x δεν διαφέρει και πολύ από το Redmi 4. Τα βασικά στοιχεία της συσκευής όπως η κάμερα , η μπαταριά και η οθόνη παραμένουν ίδια. Η νέα συσκευή της Xiaomi θα υπάρξει και σε έκδοση με 3GB RAM, κάτι που δεν είχαμε στο Redmi 4 καθώς και έναν γρηγορότερο Snapdragon 435 επεξεργαστή με Adreno 505 να αναλαμβάνουν τα γραφικά. Η συσκευή θα κατασκευάζεται από μέταλλο και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Η οθόνη θα είναι μεγέθους 5 ιντσών με 2.5D κυρτό γυαλί.

Στα της κάμερας, το Redmi 4x, όπως και το 4 θα έχει κάμερα 13MP με f/2.0 & Selfie camera 5 MP με f/2.2.  Η Xiaomi, για άλλη μια φορά, δίνει βάση στην μπαταρία, ενσωματώνοντας στην συσκευή μπαταρία 4.100mAh. Η συσκευή έρχεται με πρoεγκατεστημένο το MIUI 8.0, μια παραλλαγή του Android που βασίζεται στην έκδοση 6.0.1. Τέλος η συσκευή θα υποστηρίζει όλα δημοφιλή 3G και 4G δίκτυα και η τιμή της θα ξεκινάει από τα 102 δολάρια για την έκδοση με τα 2GB RAM και 131 δολάρια για την έκδοση με τα 3 GB RAM.

Xiaomi-Redmi-4X_4Xiaomi-Redmi-4X_3

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Porsche Book One: Το πρώτο 2-1 Laptop σχεδιασμένο από την Porsche Design

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Seiko επανακυκλοφορεί σε limited edition το ρολόι που φορούσε ο Steve Jobs

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here