Η Ulefone πολύ πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο της flagship, Ulefone Gemini. Η συσκευή θεωρείται από πολλούς η πρώτη απόπειρα της εταιρίας να κυκλοφορήσει συσκευή με εστίαση στις φωτογραφικές της δυνατότητες. Το μεγαλύτερο selling point του Gemini είναι το σύστημα δύο καμερών που συναντάμε στο πίσω μέρος του, με μία κάμερα ανάλυσης 13 MP και μία 5 MP. H πρώτη κάμερα είναι υπεύθυνη για την λήψη των φωτογραφιών, ενώ η δεύτερη για την ανάγνωση πληροφοριών σχετικά με το βάθος πεδίου.

Η εταιρία θέλοντας να τονίσει και τα προμοτάρει τις νέες φωτογραφικές δυνατότητες του Ulefone Gemini, μόλις κυκλοφόρησε μία σειρά φωτογραφιών που είναι τραβηγμένες από την συσκευή. Στις φωτογραφίες που θα δείτε στο τέλος του άρθρου, θα διαπιστώσετε και εσείς ότι η συσκευή είναι ιδιαίτερα ικανή, ενώ δεν λείπει και το διάσημο πλέον bokeh εφέ από αυτές.

ulefone gemini

Εκτός από το σύστημα δύο καμερών, το Ulefone Gemini έρχεται με οθόνη μεγέθους 5.5″ με ανάλυση 1920 x 1080 pixels και το μέγεθος την μνήμης RAM του είναι 3 GB. Ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στα 1.5 GHz και η μπαταρία του έχει μέγεθος 3,250 mAh. Το κόστος για την απόκτηση του είναι μόλις 130 δολάρια και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ. Ακολουθούν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησε η εταιρία και είναι τραβηγμένες από το Ulefone Gemini:

Ulefone-Gemini-Camera-Samples-1

Ulefone-Gemini-Camera-Samples-7Ulefone-Gemini-Camera-Samples-5Ulefone-Gemini-Camera-Samples-8Ulefone-Gemini-Camera-Samples-3Ulefone-Gemini-Camera-Samples-4Ulefone-Gemini-Camera-Samples-2

Ποια είναι η γνώμη σας? Ελάτε στo forum μας να το συζητήσουμε!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τι είναι το Theater Mode που φέρνει η Apple στο Apple Watch

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Google I/O 2017: Το παζλ της Google για δυνατά μυαλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here