Παρόλο που η MWC 2017 δεν έχει ξεκινήσει επίσημα, η Ulefone έχει ήδη αποκαλύψει μερικές από τις νέες συσκευές της. Για την ακρίβεια ανέφερε ότι θα παρουσιάσει τα δεύτερης γενιάς smartphones, Ulefone Gemini 2, Ulefone Power 2 και Ulefone Armor 2. Επιπλέον θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο smartphone, που θα λέγαμε ότι μοιάζει ιδιαίτερα με το Mi Mix, το Ulefone F1.

Φαίνεται ότι το βασικό selling point του Ulefone F1 είναι η απουσία των bezels, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Το επάνω, καθώς τα πλαϊνά bezels είναι σχεδόν ανύπαρκτα, αναγκάζοντας την εταιρία να τοποθετήσει την selfie κάμερα στο “πιγούνι” της συσκευής. Εκεί, βρίσκεται επίσης το κεντρικό κουμπί που φιλοξενεί τον fingerprint sensor της συσκευής.

Η εταιρία δεν αποκάλυψε τα ακριβής τεχνικά χαρακτηριστικά του Ulefone F1, αλλά οι τελευταίες φήμες θέλουν την συσκευή να έρχεται με τον MediaTek Helio P25, χρονισμένο στα 2.5 GHz. Επιπροσθέτως, το μέγεθος της μνήμης RAM θα είναι 6 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι 128 GB, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες.

Ulefone-F1-Press-Render 2

Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες και κατά την διάρκεια της WMC 2017 να ανακαλύψουμε τα πάντα για τις νέες συσκευές της Ulefone.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η LG παρουσιάζει το νέο ultralight Gram laptop της για το 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Review WMC 2017: Όλα όσα αναμένουμε να παρουσιαστούν στην έκθεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here