Το πρώτο τετράμηνο του 2017 έφερε πολλές αξιόλογες συσκευές με ελκυστικό design και δυνατότητες. Αυτά που ξεχώρισαν όμως είναι το LG G6 & Galaxy S8.

Για όσους δεν γνωρίζουν το LG G6 αποτελεί μια ριζική αλλαγή για την εταιρία, μιας και χάνεται το Modular design και τα κουμπιά στο πίσω μέρος της συσκευής. Φοράει chipset της Qualcomm και συγκεκριμένα τον Snapdragon 821. Η Samsung αλλάζει επίσης αρκετά τον σχεδιασμό των συσκευών της σειράς S. Φρόντισε να μεγαλώσει κατά πολύ την οθόνη, διατηρώντας μικρό το μέγεθος της συσκευής, μέσω των μικρών bezel.

Επίσης εγκατέλειψε τα physical keys αντικαθιστώντας τα με onscreen και μετέφερε τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής.  Το galaxy s8 χρησιμοποιεί τον  Snapdragon 835 ή τον Exynos 8895. Η επιλογή του επεξεργαστή προκύπτει ανάλογα με την περιοχή που αγοράζει κάποιος την συσκευή.

Τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών
Τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών

Σύμφωνα με το Ubergizmo και με ένα video που ανέβασε το Galaxy s8 φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορο από το LG G6 . Συγκεκριμένα στο video φαίνονται οι 2 συσκευές να ανοίγουν συγκεκριμένες εφαρμογές. Το S8 στις περισσότερες δυσκολεύεται λιγότερο σε σχέση με το G6. Αυτό οφείλεται στον πιο σύγχρονο επεξεργαστή που χρησιμοποίησε η Samsung.

Κλείνοντας θέλω να προσθέσω ότι αυτού του είδους τα βίντεο δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, διότι ένα ελάχιστα πιο γρήγορο smartphone δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο. Επιπλέον η διαφορά είναι ελάχιστη και είμαι βέβαιος ότι κανένας δεν θα την παρατηρήσει. Επίσης η κάθε συσκευή προσφέρει 2 διαφορετικά πακέτα με άλλα χαρακτηριστικά. Οπότε κάποιος που θα αγοράσει το G6 ή το S8 θα πρέπει να ξέρει τι ακριβώς  θέλει να κάνει με την συσκευή του και φυσικά ποια συσκευή καλύπτει τις ανάγκες του αλλά και την τσέπη του.

Δείτε το βίντεο:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Nvidia φέρνει την νέα πανίσχυρη Titan XP κάρτα γραφικών και σε macOS

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα πρώτα νέα του Microsoft Surface 5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here