Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής είναι ότι το Samsung Galaxy S8+ με μνήμη RAM 6GB θα περιοριστεί στην αγορά της Κορέας και της Κίνας όπου η Samsung θέλει να αντιμετωπίσει τους τοπικούς κατασκευαστές και να κερδίσει μερίδιο στην τοπική αγορά. Ωστόσο, τελικά δεν αποκλείεται η έλευσή του και σε άλλες αγορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από κορεάτικα Media, η Samsung φέρεται να έχει δηλώσει πως τα σχέδια για επέκταση των πωλήσεων (του Galaxy S8+ 6GB RAM/128GB χωρητικότητα) και σε άλλες αγορές, θα εξαρτηθούν από την ζήτηση της αγοράς. Με άλλα λόγια, η εταιρία περιμένει να δει αν το αγοραστικό κοινό θα επιλέξει το νέο Galaxy S8 σε αντίθεση με άλλα Smartphones( LG G6, iPhone 7/7 Plus, Huawei P10).

galaxy-s8-plus-black-6

Το Samsung Galaxy S8+ 6GB RAM έχει τιμή 1020 δολάρια στη Ν. Κορέα, 150 δολάρια ακριβότερο από το κανονικό μοντέλο με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αναμενόμενο ότι θα κοστίζει περισσότερο καθώς όσοι θέλουν επιπλέον RAM και χωρητικότητα καλούνται να πληρώσουν παραπάνω.

Να πούμε ότι η έκδοση με μνήμη RAM 6GB υπάρχει μόνο στο 6.2 ιντσών Samsung Galaxy S8+ και όχι στον μικρότερο αδερφό Samsung Galaxy S8 με οθόνη 5.8 ιντσών ( κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, με τα iPhone 7/7 Plus).

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

iPhone 8 : Kαθυστέρηση κυκλοφορίας λόγω 3D sensors

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Xiaomi Mi Max 2: Έρχεται με οθόνη 6.4″ και 4GB RAM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here