Η σειρά S αποτελεί, ίσως την πιο κερδοφόρα σειρά smartphone της Samsung. Τόσο το S7 όσο και το S7 edge ξεπέρασαν κάθε προσδοκία σημειώνοντας τεράστιες πωλήσεις. Φέτος, ο κορεάτικος κολοσσός πρόκειται να λανσάρει το νέο του flagship, το Galaxy S8. Με καλή διαφήμιση  και δεδομένου της επιτυχίας του προηγούμενου μοντέλου, η νέα συσκευή της Samsung θα έχει τεράστια ζήτηση. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει προβεί στην κατασκευή 12 εκατομμυρίων συσκευών, πριν το smartphone βρεθεί επίσημα στα ράφια των καταστημάτων, ώστε να υπάρχει αρκετό απόθεμα.

Σύμφωνα με την Samsung, θα έχουν κατασκευαστεί 4.8 εκατομμύρια συσκευές, πριν από τις 29 Μαρτίου, όπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Επιπλέον θα υπάρξει νέα παραγωγή 7.4 εκατομμυρίων κομματιών μέχρι τις 21 Απριλίου που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση. Στην αναφορά, δεν φαίνεται πόσες από τις παραγόμενες συσκευές θα είναι Galaxy S8 ή S8 Plus.

Το νέο Samsung Galaxy S8 σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα
Το νέο Samsung Galaxy S8 σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα

Είτε η Samsung καταφέρει να κατασκευάσει τον αριθμό των συσκευών που υποσχέθηκε, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη. Αυτό διότι όπως προαναφέραμε, το S8  θα αποτελέσει ένα άξιο διάδοχο του S7. Τέλος πρέπει να θυμόμαστε ότι οι κάτοχοι που έχουν το Note 7 θα μπορέσουν να αγοράσουν το S8 στην μισή τιμή. Τέλος για εσάς που θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα έχουν το νέο flagship, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι προπαραγγελείες θα ξεκινήσουν στις 10 Απριλίου για τα S8 & S8 Plus.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τα Joy-Con του Nintendo Switch δουλεύουν σε Windows, Mac, και Android συσκευές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Apple κυκλοφορεί σιωπηλά ένα νέο μοντέλο του iPhone 6

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here