Η Samsung βρήκε το κλειδί της επιτυχίας και χάραξε τον δικό της δρόμο όχι χάρη στην διαφορετικότητα αλλά λόγο στην υιοθέτηση πολλών τεχνολογικών ιδεών από την Apple και συγκεκριμένα όπως το ονομάζουν Apple playbook. Το 2007 η Apple άρχισε την κατασκευή και την διάθεση του πρώτου iPhone, αμέσως η Samsung εξόπλισε τα κινητά της ώστε να μοιάζουν με αυτά της Apple.

Όμως, παρά τα χρόνια η Samsung όσο κι αν βελτιώθηκε ήταν κάτω από την σκιά της Apple. Μιας και οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο τηλεφώνων είχαν πολλές διαφορές. Φέτος, όμως, η νέα γενιά της σειράς S από την Samsung ήρθε να ταράξει τα νερά.

Σε λιγότερα από δύο εβδομάδες η αναμονή του κοινού τελειώνει αφού θα έχουμε και την επίσημη παρουσίαση των Galaxy S8 και S8+. Από διαρροές και φήμες ξέρουμε σχεδόν τα πάντα σχετικά για τις δύο αυτές ναυαρχίδες της Samsung συμπεριλαμβανόμενου και του σχεδιασμού τους.

Κάθε χρόνο με την παρουσίαση των Samsung flagship, σύμφωνα με την εταιρία γίνονται και τα καλύτερα Android κινητά. Ωστόσο, όπως προείπα στον κόσμο του Android αφού γενικότερα την πρωτιά την έχει η Apple, λόγω του smooth λειτουργικού της, της ωραίας κατασκευής αλλά και των πολύ δυνατών επεξεργαστών της. Όμως , αυτό ήρθε για να αλλάξει με την Samsung.

Πάρε μια γεύση από τα leaks των geekbench.

5

Στο πρώτο geekbench test υποβλήθηκε το Galaxy S8 και τα αποτελέσματα τους έγιναν γνωστά αμέσως. Έτσι, όπως βλέπουμε του έγιναν δύο test συγκεκριμένα τα οποία είχαν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το S8 σημείωσε μεγάλο score στο single-core δηλαδή στο πρώτο 1913 και στο δεύτερο 1978, αντίστοιχα και στο multi-core 6119 και 6375. Τα tests αυτά έγιναν με τον Exynos 8895 επεξεργαστή της Samsung, ωστόσο, το S8 θα έρθει και με τον Snapdragon 835 της Qualcomm στις εκδόσεις της Αμερικής.

6

Στο single-core τα iPhone κυριαρχούν με το iPhone 7 Plus να σημειώνει σκόρ 3500 αλλά σε multi-core είναι πιο πίσω από το S8. Τώρα μένει όλα αυτά να επιβεβαιωθούν με την ανακοίνωση τους ίσως πιο πολυαναμενόμενου smartphone.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Google Chrome: Περιορίζει επιτέλους την κατανάλωση ενέργειας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Super Mario έρχεται μετά το iOS και επίσημα στις Android συσκευές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here