Η  Samsung κρυφά ίσως να ετοιμάζει κάτι πιο εντυπωσιακό από το Galaxy S8 που ήρθε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έσπασε ρεκόρ πωλήσεων σε 2 μόλις μέρες. Έτσι, η νοτιοκορεάτικη εταιρία  σύμφωνα με αναφορές θα φέρει ένα φουτουριστικό σχεδιασμό σε smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.

Το πρωτότυπο αυτό smartphone που έχει αρχίσει να αναπτύσσει η Samsung θα είναι μια συσκευή με δύο οθόνες που θα συνδέονται μεταξύ τους και θα λειτουργούν είτε μαζί είτε ξεχωριστά. Και λόγο της κατασκευής του θα επιτρέπει στο να διπλώσει μέχρι και 180 μοίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Big S έχει ήδη αρχίσει τις παραγγελίες κάποιων εξαρτημάτων ώστε να κατασκευάσει 2.000 πρωτότυπες συσκευές μέχρι τα μέσα του έτους.

Screen-Shot-2017-04-12-at-13.48.59

Μέσα από την εταιρία ένα άγνωστο πρόσωπο μέσα απο την εταιρία αποκάλυψε “Samsung seems to be testing the waters with the dual-screen device to gather ideas about its upcoming foldable phone.” O νοτιοκορεατικός κολοσσός όπως έχει φημολογηθεί ότι εργάζεται πάνω σε αυτό το project και σύμφωνα με πληροφορίες η κωδική ονομασία του θα είναι Galaxy X που η Samsung ακόμη δεν έχει δημοσιεύσει κάτι για αυτό.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Public Καβάλας & TheNerd.gr : Σεμινάριο φωτογραφίας από Smartphone στις 24/04

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Phantom 4 Advanced έρχεται με νέες δυνατότητες και χαμηλότερη τιμή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here