Πρίν λίγες εβδομάδες ανακοινώθηκε και επίσημα τα Galaxy S8/S8+ τα οποία ήρθαν με πολλά features και ένα από αυτά ήταν η εντυπωσιακή του οθόνη αλλά και η καινούργια assistant της Samsung με όνομα Bixby. Ωστόσο, η Bixby απουσίαζε από τις ναυαρχίδες της Samsung έτσι η ίδια η εταιρία είχε πει ότι θα έρθει πολύ σύντομα στα κινητά αλλά έχουν περάσει εβδομάδες και σήμερα λοιπόν έκανε δειλά την εμφάνιση της στην αγορά της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με την ZDNet.

Οι κάτοχοι του S8 και S8+ θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την Bixby Vision, Bixby Home και τις ειδοποιήσεις καθώς και άλλες αναβαθμίσεις που η Samsung έκανε. Έτσι, ο πλήρης έλεγχος της φωνής μπορεί να αναγνωρίσει σύμφωνα με την εταιρία οτιδήποτε μπορούμε να ρωτήσουμε αλλά και να δείξουμε μέσω της κάμερας στην Bixby και να το αναγνωρίσει.

Η Samsung υπόσχεται παρα ταύτα ότι η Bixby Voice θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην Αμερική αργότερα την άνοιξη και ελπίζουμε ότι το λανσάρισμα της νέας Samsung Assistant να μην έχει ατέλειες ώστε να διατεθεί και στις υπόλοιπες χώρες χωρίς κενά. Αν και ακριβής ημερομηνίες δεν γνωρίζουμε η εταιρία υπόσχεται ότι θα έρθει πολύ σύντομα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Samsung Marshmallow: ποιοτικότερος χρόνος των παιδιών στο Internet

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα ολοκαίνουργια Windows 10 S

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here