Η διάσημη εταιρία περιφερειακών, Razer, αποφάσισε να μπει στην αγορά των smartphones. Θέλοντας να μην ανακαλύψει τον τροχό από την αρχή στον τομέα των smartphones, προχώρησε στην εξαγορά της Nextbit. Η τελευταία, είναι υπεύθυνη πίσω από το Nextbit Robin, ένα smartphone που βασίζει την λειτουργία του στο Cloud και προσφέρει μερικές πρωτότυπες δυνατότητες.

Το Robin ξεκίνησε σαν ένα πετυχημένο project στο Kickstarter, που κατάφερε να εξασφαλίσει 1.3 εκατομμύρια δολάρια και διαφημίστηκε σαν το πρώτο smartphone που δεν θα ξεμείνει από αποθηκευτικό χώρο ποτέ. Επιπροσθέτως, το μοναδικό design του και η “λογική” τιμή του κατάφεραν να πείσουν τους τελικούς καταναλωτές.

Με την υποστήριξη της Razer, η Nextbit θα μπορεί να διαθέσει περισσότερα χρήματα για μελλοντικά projects. Από την άλλη, η Razer, εισέρχεται στον χώρο των smartphone σε συνεργασία με μία εταιρία που έχει ήδη την αίσθηση της αγοράς και διαθέτει το know how του λογισμικού κομματιού. Η σημερινή ανακοίνωση της Nextbit, μεταξύ άλλων αναφέρει:

Η Nextbit θα συνεχίσει να δρα σαν ένα ανεξάρτητο τμήμα της Razer και θα συνεχίσει να εστιάζει την προσοχή της στο mobile design. Με λίγα λόγια: θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε, απλά καλύτερα!

Από την παραπάνω ανακοίνωση μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι η Nextbit θα αλλάξει αρκετά την λειτουργία της. Αναφέρει επίσης ότι σταματά την πώληση αξεσουάρ για το smartphone της, Robin και ότι οι εγγυήσεις των προϊόντων της θα ισχύουν για ακόμη έξι μήνες. Τέλος, οι χρήστες του Robin θα δεχτούν αναβαθμίσεις και patches μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Με την εξαγορά της Nextbit, δεν είναι σίγουρο ότι η Razer θα κυκλοφορήσει ποτέ το δικό της smartphone, αλλά μην ξεχνάμε ότι η πρώτη δημιουργήθηκε από πρώην μηχανικούς της HTC.

nextbit robin
To Nextbit Robin
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

GOOGLE I/O 2017: ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Νέο render του iPhone 7s (8?) κυκλοφορεί στο internet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here