Η OUKITEL πολύ πρόσφατα αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο smartphone και τελικά προκύπτει ότι αναφερόταν στο OUKITEL U16 Max. Τα selling points της συσκευής είναι πολλά, συμπεριλαμβανομένης της 6″ οθόνης, της μεγάλης μπαταρίας του, αλλά και των τεχνικών χαρακτηριστικών του.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες, αλλά μερικές από αυτές αφορούν την κάμερα και τον fingerprint sensor της συσκευής. Το OUKITEL U16 Max είναι σίγουρο ότι θα έρθει με κάμερα (AR1335) ανάλυσης 13 MP στο πίσω μέρος του, ενώ η μπροστινή / selfie κάμερα θα έχει ανάλυση 5 MP.

Όπως οι περισσότερες συσκευές που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, το OUKITEL U16 Max έρχεται με fingerprint sensor στο πίσω μέρος του και κάτω από την βασική κάμερα του. Η χρήση του sensor, αναφέρεται ότι δεν θα είναι μόνο για ασφάλεια, αλλά και για λειτουργικούς λόγους. Για παράδειγμα, πατώντας πάνω του θα μας επιτρέπεται να χειριζόμαστε την μουσική, αλλά και το γενικό navigation στο περιβάλλον εργασίας μας.

Η OUKITEL δυστυχώς, “ξέχασε” να αναφερθεί στην τελική τιμή που θα έρθει το νέο flagship της. Φυσικά γνωρίζοντας την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η συγκεκριμένη εταιρία, δεν αναμένεται να βρεθούμε προ εκπλήξεως και το κόστος του OUKITEL U16 Max δεν θα είναι αυξημένο. Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να ανακαλύψουμε τα πάντα για την νέα συσκευή της εταιρίας και να τα παρουσιάσουμε. Μέχρι τότε.. Stay Nerdy!

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

H Apple σταματά την πώληση των LG UltraFine 5K οθονών (προσωρινά)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ποιες νέες συσκευές δέχονται το LineageOS 14.1 (Download link)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here