Ίσως το μοναδικό Android smartphone που θα έρθει για να ανταγωνιστεί το νέο Galaxy S8 στα ίσια, να είναι το επερχόμενο OnePlus 5. Παρόλο που απέχουμε αρκετούς μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση του, δεν είναι λίγες οι φήμες που ήδη κυκλοφορούν στο internet. Σήμερα όμως ανακαλύψαμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς και την τιμή του.

Σύμφωνα με το online κατάστημα που έχει ήδη στην λίστα του το OnePlus 5, η συσκευή θα έρθει με οθόνη μεγέθους 5.5″, τον Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή, Adreno 540 GPU, 8GB μνήμη RAM, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 23 MP βασική κάμερα, 16 MP μπροστινή κάμερα και μπαταρία μεγέθους 4,000 mAh.

Κάθε ένα από τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει συμπεριλάβει το GeekBuying, έχει ήδη διαρρεύσει σε πολλά websites, όπως και το δικό μας, το οποίο σημαίνει ότι το online κατάστημα είτε “ενώνει” όλες τις διαρροές που βρίσκει, είτε διαθέτει τις δικές του πηγές που επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω. Τέλος, το GeekBuying έχει συμπεριλάβει την τιμή των 449 δολαρίων.

Το μόνο “μελανό” σημείο του καταστήματος είναι η αναφορά μίας βασικής κάμερας ανάλυσης 23 MP στο πίσω μέρος του επερχόμενου OnePlus 5. Το πρόβλημα φυσικά δημιουργείται όταν ανακαλύπτουμε ότι στην πλάτη της συσκευής βρίσκουμε σύστημα δύο καμερών.

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 5, καθώς και την υποτιθέμενη τιμή του. Φαίνεται ότι η OnePlus θα φέρει τον αντίπαλο του Galaxy S8 για το 2017! Δείτε και μόνοι σας την συσκευή στο GeekBuying, από εδώ.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Apple ξεκινά την επένδυση ενός δις σε Αμερικάνικο έδαφος, με την Corning

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Moto X (2017) θα λέγεται Moto X4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here