Ενώ όλοι ασχολούνται με τα νέα Flagship των κορυφαίων κατασκευαστών, η OnePlus υπενθυμίζει την ύπαρξη της, με ένα δυνατό Tweet. Συγκεκριμένα ανέβασε μια εικόνα με την ημερομηνία 15/3/2017 και αναφέρει ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει κάτι σε συνεργασία με την Colette Paris. Εντύπωση έκανε επίσης το έντονο μπλε χρώμα του Logo της OnePlus, έναντι του κόκκινου που χρησιμοποιεί συνήθως.

Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να ετοιμάσει η εταιρία. Πιστεύεται από πολλούς ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του OnePlus 3T σε μπλε χρώμα με στοιχεία της Colette η κάποιο accessory όπως ένα smartwatch ή smart Glasses ή ακόμα και κάποια θήκη. Aξίζει να αναφερθεί ότι η Κινέζικη εταιρία έχει συνεργαστεί ξανά με την Colette Paris. Συγκεκριμένα το OnePlus 2 και το κατά την γνώμη μου πολύ στιλάτο OnePlus X μπορούσαν να αγοραστούν από τις boutique της εταιρίας.

Το πιο τρελό όμως σενάριο και αυτό που θεωρώ απίθανο είναι η κυκλοφορία του OnePlus 5. Η θεωρία αυτήν προέκυψε από μια ομάδα ατόμων που πιστεύουν ότι η FHD ανάλυση της εικόνας στο Tweet που έγινε σήμερα, συμβολίζει την ανάλυση της οθόνης της νέας συσκευής. Πάντως σαν κάτοχος συσκευής της εταιρίας και παρακολουθώντας τον τρόπο που λειτουργεί, δεν πιστεύω ότι θα ανακοινώσει το OnePlus 5.

Λογικά αύριο το πρωί θα γνωρίζουμε το τι πρόκειται να ανακοινώσει η εταιρία. Τέλος είτε νέα συσκευή, είτε accessory, η OnePlus είναι πλέον γνωστή για τα υψηλά standard που θέτει, οπότε περιμένουμε κάτι ποιοτικό και στιλάτο, χάρη στην παρέμβαση της Colette Paris. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το OnePlus 3T αποτελεί ακόμα ένα από τα καλύτερα smartphone της αγοράς με σχετικά προσιτή τιμή.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Διέρρευσαν εικόνες από το νέο software το Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Μπορείς να προπαραγγείλεις το Huawei P10 Lite σήμερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here