Το OnePlus 3T, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας σήμερα το πρωί από το official forum της, πρόκειται να τελειώσει η παραγωγή ενός από τα πιο πολυσυζητημένα τηλέφωνα της χρονιάς. Σύμφωνα έτσι από το post του Steven G, λίγες ακόμη συσκευές του OnePlus 3T θα παραμείνουν στην αποθήκη της κινέζικης εταιρίας. Η εταιρία, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινώσει το OnePlus 5 εντός ολίγων εβδομάδων και δεν αποτελεί έκπληξη ότι πρώτα θέλει να ξεπουλήσει όλα τα OnePlus 3T το συντομότερο δυνατόν.

Η ναυαρχίδα της OnePlus το 3Τ ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο ως μια μικρή αναβάθμιση του OnePlus 3. Αυτό το update αποτελούνταν από ένα πιο καινούργιο και ισχυρό SoC , μεγαλύτερη μπαταρία, περισσότερo αποθηκευτικό χώρος και μια νέα βελτιωμένη front camera των 16 megapixel, αντί για τα 8 megapixel που διέθετε το OnePlus 3. Όπως, είπαμε και παραπάνω το OnePlus 3T που ήταν στην ουσία το ίδιο το OnePlus 3 με λίγα πιο ισχυρά πράγματα, όπως το chipset του μιας και ερχόταν με τον Snapdragon 821 σε αντίθεση με τον “αδερφό” του που είχε έρθει στην αγορά με τον Snapdragon 820, στα πρακτικά ο Snapdragon 821 ήταν 10% ισχυρότερος από τον 820.

Ακόμη, όμως, και σήμερα το OnePlus 3T είναι προσιτό προς την αγορά ακόμη και με τον διαφαινόμενο ερχομό του OnePlus 5 το οποίο θα είναι και το νέο flagship killer της εταιρίας, το οποίο θα έχει και πολλές αλλαγές με τον προκάτοχο του. Η OnePlus έχει επιβεβαιώσει ότι το OnePlus 5 θα έρθει με τον νέο Snapdragon 835, όπως σας αποκαλύψαμε με προηγούμενο άρθρο μας. Ωστόσο, ένα teaser που είχε βγει αναφέρει για dual camera στο πίσω μέρος του νέου OnePlus, που πλέον έχει γίνει τάση σε όλα τα smartphone της αγοράς. And Stay tuned Nerds.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Έρευνα θέλει το Apple Watch να διαθέτει τον ακριβέστερο αναγνώστη καρδιακών παλμών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα πρώτα renders του επερχόμενου LG V30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here