Η HMD Global, η οποία και εξαγόρασε την Nokia και έφερε σε αυτά το Android όπως είδαμε στην MWC 2017, έχει μεγάλα σχέδια για την συνέχεια των Nokia Smartphones. Η οποία και ξανά έφερε στην αγορά το Nokia 3310 κάτω από μεγάλο ενθουσιασμό στην παγκόσμια τεχνολογική κοινότητα, ωστόσο έφερε και τα εντυπωσιακά mid-range κινητά της στην ίδια έκθεση δηλαδή το Nokia 3, 5, 6.

Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα, η HMD λέγεται ότι δουλεύει πάνω σε δύο flagship συσκευές της που θα έρθουν με τον νέο Snapdragon 835 chipset της Qualcomm. Δηλαδή το ίδιο chip με αυτό που θα έρθει το Galaxy S8.

Σύμφωνα με την κινέζικη ιστοσελίδα MyDrivers, η Nokia θα παρουσιάσει ένα full-metal smartphone με dual κάμερες, μεγάλη οθόνη και κάτω από αυτό θα βρίσκετε το δυνατός όπως προείπαμε Snapdragon 835. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά όμοια με αυτά που θα έρθει το Galaxy S8.

nokia-6-mwc-2017-hands-on-16

Η HMD κάνει βήματα ώστε να διαφοροποιηθεί και να καθιερωθεί στην αγορά πράγμα που την κάνει να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές από τις τεχνολογίες της έκτοτε Nokia όπως η Nokia PureView κάμερα της για την οποία και έγινε διάσημη η Nokia. Αφού ένας από τους λόγους αγοράς των Nokia Lumia ήταν κυρίως η κάμερα όπου μετά εξαγοράστηκε η τεχνολογία αυτή από την Microsoft.

Εκτός από όλα αυτά, η Nokia φημολογείται να εργάζεται σε μια δεύτερη flagship συσκευή με μικρότερη οθόνη, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά. Αφού θα έρθει με όλα τα καλά της Qualcomm, αλλά και με 6 GB RAM.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Chrome του iOS υιοθετεί χαρακτηριστικά από το Safari

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το iPhone 8 μάλλον δεν θα έρθει με curved OLED οθόνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here