Ύστερα από την επιτυχία του Nokia 6, η HMD δεν επαναπαύεται και φαίνεται πως βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής νέων smartphone. Αυτό έρχεται να μας επιβεβαιώσει ένα video με τίτλο Nokia Reveal Film. Εκεί παρουσιάζονται τα ήδη ανακοινωμένα Nokia 3 & 5. Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι η παρουσίαση 2 συσκευών με Dual Cameras, κάτι που δείχνει ότι η HMD εργάζεται στον τομέα αυτόν. Η μια από αυτές φαίνεται να είναι πανομοιότυπη με το ήδη ανακοινωμένο Nokia 6 με την διαφορά της Dual Cameras στο πίσω μέρος της συσκευής. Η 2η πάλι είναι κάτι το διαφορετικό που πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τον Nokia 8 ή το Nokia 9.

Όσον αναφορά τις διαστάσεις τις νέας συσκευής, υπολογίζεται ότι θα είναι η ίδια με το Nokia 6 δηλαδή περίπου 154 x 75.8 x 7.9 mm και με οθόνη μεγέθους 5,5 ιντσών. Η αναλογία οθόνης παραμένει 16:9 διατηρώντας την γραμμή της Nokia. Η Dual-Camera στο πίσω μέρος της συσκευής προμηνύει κάτι διαφορετικό και όχι μια διαφορετική έκδοση από τα ήδη ανακοινωμένα τηλέφωνα. Δείτε το βίντεο:

Ένας αρκετά παρατηρητικός θεατής του Video, μπορεί να προσέξει ότι στις οθόνες κλειδώματος των smartphone αναγράφεται η ημερομηνία November 25. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτήν θα είναι και η επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου Flagship της εταιρίας. Τέλος, λέγεται ότι η dual camera της νέας συσκευής θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με τον Carl Zeiss, αποτελώντας την πρώτη Nokia συσκευή με φακό Zeiss, ύστερα από την εποχή της συνεργασίας της με την Microsoft.

Η HMD ή Nokia, φαίνεται ότι κάνει εντατικές προσπάθειες για να ενταχτεί στο παιχνίδι των smartphone, προσφέροντας ποιοτικές συσκευές σε προσιτές τιμές. Θέλει να αποδείξει ότι ένα Premium Smartphone δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Μια συσκευή με dual camera και προσιτή τιμή θα αποτελούσε την ιδανική απόδειξη για το παραπάνω εγχείρημα. Άλλωστε κάτι τέτοιο το προσπαθούν ήδη οι Κινέζικοι κολοσσοί όπως η Xiaomi κ.α.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

WWDC 2017 : H Apple αναμένεται να φέρει τρία νέα MacBook

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Θα έρθει τo OnePlus 5 με δύο κάμερες;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here