Η LG μόλις ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη προσθήκη της στην LG X σειρά της, το LG X Power 2. Πρόκειται ουσιαστικά για τον διάδοχο του LG Power που κυκλοφόρησε το 2016 και το βασικό selling point του είναι το τεράστιο μέγεθος της μπαταρίας του. Η εταιρία φυσικά κράτησε το παραπάνω και έχει συμπεριλάβει μπαταρία μεγέθους 4,500 mAh στην νέα της συσκευή. Η LG έχει δημιουργήσει έναν συνδυασμό μπαταρίας και οθόνης, που τον αποκαλεί “power-heavy multimedia user and gaming enthusiasts” και θα αναφερθούμε αργότερα. Η επίσημη αποκάλυψη της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στην WMC 2017, που θα λάβει χώρα σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την LG, το βασικό concept του LG X Power 2 είναι να φέρει στους χρήστες την πολυπόθητη διάρκεια μπαταρίας δύο ημερών. Επιπροσθέτως, υποστηρίζει ότι η νέα της συσκευή είναι ικανή για 15 ώρες συνεχόμενου βίντεο playback, με μία μόνο φόρτιση, ενώ η τελευταία θα πραγματοποιείτε ιδιαίτερα γρήγορα. Η εταιρία αναφέρει ότι με μία ώρα φόρτισης η μπαταρία θα φτάνει στο 50%, ενώ σε η πλήρης φόρτιση θα γίνεται σε δύο ώρες (λογικό!)

lg x power 2Το νέο LG X Power 2 διαθέτει οθόνη 5.5″ με ανάλυσης 1920 X 1080 Pixels, ενώ το μέγεθος της μνήμης RAM είναι 1.5 ή 2 GB, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξουμε. Και τα δυο μοντέλα θα έρθουν με 16 GB αποθηκευτικό χώρο και οκταπύρηνο επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.5 GHz. Η βασική κάμερα της συσκευής θα έχει ανάλυση 13 MP, ενώ η μπροστινή / selfie κάμερα έχει ανάλυση 5 MP. Τέλος, υπάρχει υποστήριξη κάρτας MicroSD, με μέγιστο μέγεθος τα 2 TB, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 7.0 Nougat. Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες την επίσημη αποκάλυψη του νέου LG X Power 2.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Google Allo έρχεται στο Web

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Facebook θα βάλει διαφημίσεις σε όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here