Κάθε φορά που αγοράζετε ένα νέο κινητό, υπάρχουν και μερικά καινούργια wallpaper μαζί του. Τις περισσότερες φορές δεν τα δίνετε καν σημασία γιατί είτε δεν σας ενδιαφέρουν είτε πρόκειται να τα αλλάξετε σύντομα. Παρόλα αυτά, αν σκοπεύετε να αγοράσετε το καινούργιο μοντέλο της LG, G6, καλό είναι να ξέρετε ότι η εταιρία επένδυσε αρκετά στο βασικό wallpaper της συσκευής.

Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα βίντεο που ανέβηκε εχθές στο επίσημο κανάλι της LG στο YouTube και δείχνει βήμα-βήμα τα στάδια για την παραγωγή αυτής της καταπληκτικής και ζωντανής ταπετσαρίας. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι είναι απλό να δημιουργήσεις ταπετσαρίες σαν αυτή με τη χρήση κατάλληλων προγραμμάτων στον υπολογιστή.

Αν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε ότι για τη δημιουργία του συγκεκριμένου wallpaper, το τμήμα σχεδιασμού της LG έβαλε πολύ κόπο και προσπάθεια για να υπάρξει αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Αρχικά, σχεδιάστηκαν τα σχήματα που θα χρησιμοποιηθούν, βάφτηκαν με σπρέι στο χρώμα που έπρεπε και κόπηκαν στο κατάλληλο μέγεθος. Έπειτα, έγιναν δοκιμές ότι η εικόνα μπορεί να αποτυπωθεί τέλεια σε ανάλυση 18:9 και.. αυτό ήταν! Φυσικά η όλη διαδικασία ήταν αρκετά χρονοβόρα αλλά και το αποτέλεσμα εκπληκτικό!

Γιαυτό αφιερώστε ένα λεπτό από το χρόνο σας, δείτε το βίντεο και ίσως την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα καινούργιο Smartphone να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προεγκατεστημένες του ταπετσαρίες!

Το βίντεο:

LG-G6-stock-wallpapers

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Sony ανακοίνωσε τα νέα Xperia XZ Premium και XZs στην MWC 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Wheel: O πιο minimal τρόπος να ακούς τα βινύλια σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here