Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προτιμούν τις κυρτές οθόνες για τις συσκευές τους. Αυτό διότι προσφέρουν χρηστικότητα, μιας και υπάρχει περισσότερος χώρος προς αξιοποίηση, αλλά και αισθητική κάνοντας τα Smartphone που τις διαθέτουν πιο επιβλητικά. Επόμενο στην λίστα ενδέχεται να είναι το LG V30 που φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη Curved τεχνολογίας OLED κατασκευασμένη από την LG.

Ωστόσο, η LG δεν είναι καινούργια στον τομέα των curved οθονών. Το τμήμα Display είχε κατασκευάσει και την curved οθόνη του Xiaomi Mi Note 2. Πέρα από τις Curved, η εταιρία κατασκευάζει και τις LCD οθόνες των iPhone . Με την LG στην μαζική παραγωγή κυρτών οθονών πολλοί θα είναι οι κατασκευαστές που θα προτιμήσουν την LG σαν προμηθευτή, έναντι της μονοπωλιακής μέχρι τώρα Samsung.

LG-V20-press-images-2
Το LG V20

Τέλος η εταιρία, αν και ήδη παράγει απλά OLED panel και αποτελεί προμηθευτή της Apple, ίσως αναλάβει και τις OLED οθόνες των iPhone 8. Ωστόσο η Apple φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με την Samsung. Όσον αναφορά το V30, δεν γνωρίζουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, παρά μόνο ότι θα διαθέτει τον Snapdragon 835. Το σίγουρο είναι ότι η LG θα φροντίσει να φέρει στην αγορά μια ποιοτική συσκευή που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η εξήγηση της κόκκινης απόχρωσης στην οθόνη του Galaxy S8 και tips για να διορθωθεί

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η πρώτη οθόνη της LG με υποστήριξη HDR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here