Μια νέα αναφορά επιβεβαιώνει τις φήμες ότι το LG G6 θα έρθει με τον Snapdragon 821 επεξεργαστή της Qualcomm. Η SemiAccurate το επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία που ανέβασε εμφανίζοντας έτσι τα χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της LG. Ενώ επιβεβαιώνει επίσης ότι το G6 θα έρθει με water resistance και dust resistance δηλαδή προστασία από νερό και σκόνη, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος και 5.7″ Full Vision οθόνη. Ωστόσο, το LG G6 θα χρησιμοποιεί το όνομα ‘’Full Vision’’ για την οθόνη του για λόγους μάρκετινγκ μιας και το LG G6 θα έχει bezel-less οθόνη.

Αν ισχύουν αυτές οι φήμες τότε το G6 δεν θα έρθει με τον νεό  Snapdragon 835 chipset της Qualcomm. Βέβαια αυτό βασίζεται κυρίως σε φήμες και σε αναφορές των τελευταίων εβδομάδων. Κατά γενική παραδοχή είναι όμως ότι η Samsung έχει εξασφαλίσει τις πρώτες εκδόσεις του Snapdragon 835  για την επερχόμενη κυκλοφορία του Galaxy S8. Μια κίνηση που ορισμένοι έχουν αναρωτηθεί για το αν θα επηρεάσει τις πιθανότητες του G6 να ανταγωνιστεί το Galaxy S8.H ίδια αναφορά εξηγεί αναλυτικά,όχι μόνο γιατί η LG θα πάει στον Snapdragon 821(αντί για να περιμένει να της γίνει διαθέσιμος ο Snapdragon 835), αλλά και γιατί είναι σωστό να επιλέξουν τον επικείμενο παλιό επεξεργαστή της Qualcomm.

lg g6

Η πρόθεση του επιχειρήματος αυτού περιστρέφεται γύρω από δυο βασικές πτυχές. Η πρώτη είναι για την διαθεσιμότητα του εν λόγω επεξεργαστή. Με την Samsung να μην έχει ακόμη ολοκληρώσει την παραγωγή των Galaxy S8 εξοπλισμένα με τον Snapdragon 835 μέχρι τα μέσα Απριλίου (όπως οι φήμες αναφέρουν),αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι η LG δεν θα είναι σε θέση να φέρει το G6 στην αγορά πριν τον Μάιο. Αυτό όχι μόνo θα καθυστερήσει το G6 σημαντικά, αλλά και θα καταστρέψει το όποιο πλεονέκτημα έχει σε βάρος του Galaxy S8. Αυτό θα επηρεάσει αρνητικά την LG, καθώς το G6 θα έρθει αργότερα στην αγορά από το S8 και έτσι θα χάσει κάθε ελπίδα για νέους αγοραστές. Με την επιλογή του Snapdragon 821, η LG είναι σε θέση να διαθέσει γρηγορότερα στην αγορά το G6, από την Samsung  το Galaxy S8.

O δεύτερος  που προβλέπεται να είναι σωστότερος για το νέο LG είναι κάτι περισσότερος από έναν τεχνικό λόγο . Ενώ ο Snapdrahon 835 θα είναι ένας νεότερος και καλύτερος επεξεργαστής, οι φήμες υποστηρίζουν ότι οι διαφορές με τον Snapdragon 821 θα είναι αμελητέες, και είναι απίθανο να επηρεάσουν τον xρήστη του LG G6. Η SemiAccurate ειδικότερα αναφέρει ότι ο νεός επεξεργαστής της Qualcomm θα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα κεραιών σε σχέση με τις τους προηγούμενους επεξεργαστές και θα υποστηρίζει το Cat16 κάτι που οι τρέχουσες ναυαρχίδες δεν το υποστηρίζουν μίας και δεν περιέχουν τις ισχύουσες κεραίες για να κάνουν χρήση αυτού του φάσματος. Ως εκ τούτου, υπάρχουν αναφορές ότι το LG G6 θα μπορούσε να διεκδικήσει την χρήση του Snapdragon 835 αντί για του 821. Αν μη τι άλλο, οι αναφορές υπαινίσσονται ότι οι βελτιώσεις που θα έρθουν πιθανότατα με το LG G6 μπορεί στην πραγματικότητα να είναι απολύτως κατάλληλες με τον Snapdragon 821, ίσως να είναι και η σωστότερη επιλογή του επεξεργαστή για το G6.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Leaked: Το Moto G5 Plus με σάρκα και οστά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Tα καλύτερα κινέζικα Smartphones για τον Φεβρουαριο του 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here