Πριν μερικές ώρες διέρρευσε μία φωτογραφία που απεικονίζει το render του επερχόμενου LG G6. Σε αυτήν φαίνεται ολόκληρη η μπροστινή μεριά της συσκευής , σε αντίθεση με το προηγούμενο leak που φανέρωνε μόνο το πάνω μέρος. Και οι δύο φωτογραφίες συμφωνούν όσο αφορά το design και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον.

Το LG G6 θα έρθει με μεταλλική κατασκευή και στρογγυλεμένες γωνίες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ανακαλύψει ακόμη το πίσω μέρους του. Κάτω από την οθόνη του συναντάμε το λογότυπο της εταιρίας, ενώ η αναλογία οθόνη/σώμα ξεπερνά το 90%. Νούμερο που φαίνεται ότι πλησιάζει αρκετά με το αντίστοιχο του MI MIX, αλλά και του επερχόμενου Samsung Galaxy S8.

Στο δεξί μέρος του LG G6 βρίσκονται τα κουμπιά της έντασης, το οποίο σημαίνει ότι το sleep/wake κουμπί θα βρίσκεται στο αριστερό μέρος της συσκευής. Ακριβώς πάνω από την οθόνη του βλέπουμε ότι φιλοξενείται μία κάμερα, ενώ από δίπλα τις διακρίνουμε τους sensors. Τέλος, φαίνεται ότι οι γραμμές της κεραίας ξεκινάνε από την δεξιά μεριά της συσκευής και λογικά θα καταλήγουν στην αριστερή, ακριβώς όπως συμβαίνει στις περισσότερες συσκευές του 2016.

lg g6

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για το LG G6. Αναμένεται η συσκευή να διαθέτει οθόνη μεγέθους 5.7″ και τον επεξεργαστή Snapdragon 835. Φήμες θέλουν το μέγεθος της μνήμης RAM να είναι 6 GB και το λογισμικό του να είναι το Android 7 Nougat. Τέλος όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, το LG G6 ίσως να είναι η πρώτη Android συσκευή, εκτός των Pixel, που θα διαθέτει τον περιβόητο Google Assistant.

Η Επίσημη παρουσίαση του νέου LG G6 θα πραγματοποιηθεί στην MWC 2017 και συγκεκριμένα στις 26 Φεβρουαρίου. Αν τα παραπάνω renders είναι αληθινά, αναμένεται τεράστιος ανταγωνισμός ανάμεσα σε Samsung Galaxy S8 και LG G6.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Οι νέοι AMD RYZEN έρχονται και υπόσχονται πολλά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα κέρδη της Samsung δεν ήταν τα αναμενόμενα. Ήταν πολλά περισσότερα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here