Η LeEco είναι μια κινεζική εταιρία η οποία είναι σχετικά νεοσύστατη μιας και ιδρύθηκε το 2004. Η LeEco τα τελευταία 2 χρόνια μας έχει παρουσιάσει πολύ δυνατές συσκευές, οι οποίες κοστίζουν σχετικά λίγο για αυτά που μπορούν να προσφέρουν. Μια τέτοια συσκευή είναι για παράδειγμα το  Le Max 2 το οποίο έγινε διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2016 και διέθετε οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης 2Κ , κάμερα 21mp , και τον Snapdragon 820.

Όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες παρουσιάζουν σιγά σιγά τις συσκευές τους για το 2017, έτσι και η LeEco φαίνεται οτι έιναι έτοιμη να παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα σε λίγο καιρο.

2

Οι εικόνες που διέρρευσαν από μια κινεζική ιστοσελίδα, υποτίθεται ότι απεικονίζουν το μπροστινό μέρος της επερχόμενης συσκευής της εταιρίας.

Η φημολογία δεν σταματάει μόνο στις 2 αυτές εικόνες, αλλά αναφέρεται και στα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου. Αν αυτά που διαβάζουμε είναι αληθή, τότε η ναυαρχίδα της LeEco , θα έρθει με τον νέο Snapdragon 835 της Qualcomm, μαζί με 6 gb μνήμη RAM και 256gb εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

1

Επιπλέον, στις φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε ότι το γυαλί της οθόνης είναι κυρτό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και κυρτή οθόνη. Ενώ υπάρχει η πιθανότητα η νέα ναυαρχίδα της LeEco πράγματι να διαθέτει μια κυρτή οθόνη κάτω από το γυαλί όπως ακριβώς και το Galaxy s7 Edge, υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο άπλα το γυαλί να είναι 2.5D. Πολλοί κατασκευαστές τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν κυρτό γυαλί στις συσκευές τους για να τις κάνουν να φαίνονται πιο φουτουριστικές, καθώς και για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση μικρότερων bezels.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά επιπλέον, αναφέρεται και η απουσία του 3.5mm audio jack, γεγονός που δεν μας εντυπωσιάζει καθώς η LeEco είχε ακολουθήσει τον δρόμο της Apple ήδη απο το Le Max 2.

Τέλος η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής δεν αναφέρεται, άλλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Απρίλιος είναι ο μήνας που αυτό το τηλέφωνο θα δει το φως της ημέρας.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Φήμες για μεταλλικό σασί για τα Nokia 7 και Nokia 8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Τα μικρά νέα της εβδομάδας #14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here