Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η πιο hot συσκευή που μπορείς να αγοράσεις σήμερα είναι το νέο Samsung Galaxy S8, αλλά πολύ σύντομα η Nokia θα επιστρέψει με ένα smartphone που θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί. Φαίνεται ότι η Nokia θέλει να επιστρέψει με μία συσκευή που θα διαθέτει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από το Galaxy S8, αλλά και επιπλέον δυνατότητες.

Σύμφωνα με τους NokiaPowerUser, η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας θα ονομάζεται Nokia 9.

Η συσκευή θα διαθέτει αναγνώστη ίριδας και QHD OLED οθόνη με μέγεθος 5.5″. Επιπροσθέτως θα έρθει με τον Snapdragon 835 επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη RAM από το S8, στα 6 GB. H μπαταρία της θα έχει μέγεθος 3800 mAh, ενώ θα υποστηρίζεται και Qualcomm Quick Charge 4 τεχνολογία ταχείας φόρτισης. Τέλος, θα έρθει με το Android 7.1.2 Nougat, fingerprint scanner και πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Αν τα παραπάνω λεγόμενα ισχύουν, τότε το Nokia 9 θα διαθέτει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά από το Galaxy S8, προσφέροντας επιπλέον 6 GB RAM, ενώ το S8 διαθέτει 4 GB στις εκδόσεις που κυκλοφορούν σε Ευρώπη και Αμερική.

Ξέρετε τι λένε οι διάσημη YouΤubers για τα βίντεο τους? Σε ποσοστό περίπου 40%, η ποιότητα του ήχου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ολική ποιότητα της θέασης. η Nokia φαίνεται να έχει αντιληφθεί το παραπάνω γεγονός και θέλει να φέρει την επανάσταση την εγγραφή ήχου από τα smartphone μας.

Η αναφορά θέλει την Nokia να εξοπλίζει το Nokia 9 με κάμερα 22 MP, αλλά και μία νέα τεχνολογία που ονομάζεται OZO audio. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα πρώτα demo της συγκεκριμένης τεχνολογίας και μπορούμε να πούμε ότι εμείς μείναμε πολύ εντυπωσιασμένοι.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Samsung και LG επένδυσαν 11 δις δολάρια για marketing μέσα στο 2016

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η Apple εργάζεται πάνω στην κατασκευή νέων Mac Pro και Pro οθονών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here