Η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple φημολογείται ότι θα έχει ασύρματη φόρτιση και αυτό θα είναι το νέο τεχνολογικό επίτευγμα του Αμερικάνικου κολοσσού.

Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής της KGI Securities πρότεινε ότι και τα τρία νέα φημολογούμενα μοντέλα της Apple θα διαθέτουν την ασύρματη φόρτιση. Και σημειώνει, επίσης, ότι πιθανώς θα την δούμε και στις νέες εκδόσεις του iPhone 7.

Ο ειδήμονας της KGI ισχυρίζεται, ωστόσο ότι η προσθήκη της ασύρματης φόρτισης ίσως να οδηγήσει σε υψηλότερο κόστος παραγωγής. Λόγω της ασύρματης φόρτισης έχει γίνει γνωστό ότι θα παρουσιάζεται αύξηση της θερμοκρασίας στο επερχόμενο iPhone, έτσι, ο Kuo προβλέπει στα τηλέφωνα της Apple ότι θα περιλαμβάνουν μια αναβαθμισμένη μονάδα 3D Touch με “additional graphite sheet lamination”, όπως αναφέρει η εταιρία για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Η MacRumors , όπως, αναφέρει σε ένα αντίγραφο των σημειώσεων του  Ming-Chi Kuo :

While we don’t expect general users to notice any difference, lamination of an additional graphite sheet is needed for better thermal control and, thus, steady operation; this is because FPCB is replaced with film, which is more sensitive to temperature change of the 3D touch sensor in OLED iPhone.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές το επερχόμενο iPhone 8 θα είναι η πιο ακριβή συσκευή της μέχρι στιγμής, με τις φήμες να αναφέρουν ότι η τιμής του θα μπορεί να είναι πάνω από $1,000 για το premium μοντέλο.

Ενώ άλλες κατασκευάστριες εταιρίες όπως η Samsung και η LG έχουν ήδη ενσωματώσει ασύρματη φόρτιση σε κάποιες από τις συσκευές τους, η Apple ακόμη δεν το έχει κάνει αυτό στις συσκευές της.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τον Σεπτέμβριο διέρρευσαν οι πρώτες πατέντες της Apple, η εταιρία αποφάσισε να εργάζεται για την δική της συσκευή ασύρματης  φόρτισης και από ότι φαίνεται αυτήν την φορά θα δούμε τελικά  αυτού του είδους η τεχνολογία να τα καταφέρνει στην αγορά.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Honor 8 αναβαθμίζεται στο Android 7.0 Nougat από σήμερα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Ποια Smartwatches θα δεχτούν το νέο Android Wear 2.0?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here