Έχουν ειπωθεί πολλά για την νέα συσκευή της Apple, οι φήμες είναι πολλές έτσι είναι δύσκολο να αποτυπωθεί η αλήθεια. Ωστόσο, ένας αναλυτής ο Rod Hall ανάφερε ότι το νέο iPhone 8 θα ανακοινωθεί στην WWDC, δηλαδή ίσως και νωρίτερα από το προβλεπόμενο μιας και η Apple έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για αυτό το συνέδριο στο San Jose, της California.

Το 9to5Mac αναφέρει ότι η οθόνη 5,8 ιντσών του νέου iPhone 8 με OLED panel θα είναι edge-to-edge μόνο οριζόντια και όχι σε όλη την συσκευή όπως είχε ειπωθεί νωρίτερα σε άλλες εκθέσεις. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι η JP Morgan εταιρία χρηματοοικονομικών εκτιμά ότι δεν γίνεται μια οθόνη ακόμη να καταλαμβάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος της συσκευής. Μιας και όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που αναφέρουν ότι το iPhone 8 θα είναι full-screen οθόνη που θα καλύπτει όλη την μπροστινή μεριά.

Μέχρι σήμερα, οι περισσότερες φήμες για το νέο πολυαναμενόμενο smartphone της Apple είναι κάπως έτσι:

iphone-8-concept-transparent

Ωστόσο, σύμφωνα με την JP Morgan ο σχεδιασμός του iPhone 8 θα είναι ίσως με έναν σχεδιασμό διαφορετικό από τα υπόλοιπα iPhone και θα ακολουθήσει τον σχεδιασμό των LG και Samsung για την οθόνη.

jpmorgan-iphone-8

Σύμφωνα και μετά παραπάνω ίσως να δούμε μια τέτοια κατασκευή από την Apple, μιας και βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκθέσεις και φήμες περί του iPhone.

Σε αντίθεση όμως με τα παραπάνω η JP Morgan αναφέρει ότι το iPhone 8 θα το δούμε ίσως μετά τον Σεπτέμβριο μιας και όπως αναφέρεται το smartphone του καλιφορνικέζικου κολοσσού θα έχει 3D κάμερα και καθυστερεί λόγω της παραγωγής των καμερών από την STMicroelectronics.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η θήκη για smartphone που μπορεί να φτιάξει Espresso (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το iPhone 8 θα έρθει με δωρεάν AirPods

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here