Σύμφωνα με το άρθρο μας στις 31 Ιανουαρίου το iPhone 8  θα ερχόταν με curved οθόνη και όπως ξέρουμε θα είναι και η νέα ναυαρχίδα της Apple, όπου στο παρελθόν είχαμε ακούσει φήμες για μία τεχνολογία που θα έφερνε η Apple στις συσκευές της. Ωστόσο, αυτό ίσως να μην πραγματοποιηθεί. Αφού σύμφωνα με τον Wayne Lam αναλυτή της IHS Markit η οθόνη του iPhone 8 θα είναι περίπου η ίδια με αυτήν του iPhone 7.

We anticipate Apple will adopt a flat implementation of OLED design on their special iPhone model,” όπως είπε ο Lam και συνεχίζει λέγοντας ότι , “which is analogous to the current 2.5D glass design.”

Πολλές αναφορές έχουν δείξει ότι το iPhone 8 θα ερχόταν με curved σχεδιασμό ωστόσο ακόμη δεν ξέρουμε τι σχεδιασμό θα ακολουθήσει αυτήν την φορά η αμερικάνικης εταιρίας.

iphone-8-concept-moe-slah-1

Με καμπύλες ή χωρίς, είναι σίγουρο ότι οι χρήστες των Apple προϊόντων θα πάνε σε μια αναβάθμιση της συσκευής τους και φημολογείται ότι ίσως να σπάσει το νέο iPhone ρεκόρ πωλήσεων. Εκτός αυτού, οι χρήστες των iPhone έλκονται από αλλαγές όπως δηλαδή αυτή της OLED οθόνης αλλά και θα είναι καλοδεχούμενη και μια curved display που θα αφήσει άπαντες εντυπωσιασμένους.

Όπως είχαμε πει τα χαρακτηριστικά του iPhone θα αναβαθμιστούν μαζί με το ερχόμενο iOS 11. Αφού θα διαθέτει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, προστασία από νερό και σκόνη όπως ήρθε το iPhone 7 αλλά θα είναι βελτιωμένη αφού θα έχει IP68 και όχι όπως ο προκάτοχος του με την IP67.

Το μοναδικό μείον θα είναι η διάθεση του στην αγορά αφού πρόκειται να αργήσει λίγο να έρθει στα ράφια των καταστημάτων, όπως δηλαδή έχουμε συνηθίσει τον Σεπτέμβριο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Nokia έρχεται για να κοντράρει με την νέα της ναυαρχίδα το Galaxy S8

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Hexagon: κάμερα, φλας, power bank και fitness tracker ποδήλατο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here