Όσο περιμένουμε την έλευση του νέου iPhone, οι φήμες πληθαίνουν. Μια από αυτές είναι και η καθυστέρηση της κυκλοφορίας της συσκευής κατά 2 μήνες. Αυτό διότι η Apple αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τους 3D sensors που θέλει να ενσωματώσει στο iPhone 8.

Το 3D sensing αποτελεί την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που πρόκειται να ενσωματώσει η Apple στις συσκευές της. Σκοπός της είναι να τραβά φωτογραφίες τόσο από την μπροστινή, όσο και από την κύρια κάμερα της συσκευής και να τις μετατρέπει σε 3d, μέσω υπέρυθρων ακτινών. Επίσης η Apple θέλει να αναπτύξει παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται αυτήν την λειτουργεία. Να σημειωθεί ότι τα νέα αυτά χαρακτηριστικά δεν θα υπάρχουν  στα 7s και 7s plus.

Επιπλέον το επερχόμενο iPhone 8 θα ενσωματώνει οθόνη τύπου OLED ενώ τα 7s και τα 7s plus θα έχουν LCD panels. Ωστόσο αυτό δεν το έχει επιβεβαιώσει ακόμα η ίδια η Apple. Τέλος να σημειωθεί ότι η εταιρία αγόρασε από την Samsung 70 εκατομμύρια OLED οθόνες, πράγμα που δείχνει ότι η Apple είναι αισιόδοξη για την πορεία του νέου της flagship.

gsmarena_002

 

Τέλος, λέγεται ότι το νέο iPhone θα ενσωματώνει έναν νέο Smart Connector. Σύμφωνα με ένα site από το Israel, ο Smart Connector θα βοηθάει στην σύνδεση VR και AR συσκευών καθώς και στην φόρτιση της συσκευής. Η Apple φροντίζει να δείχνει συνεχώς την αφαιρετική τάση που έχει ως προς τις θύρες τις συσκευές.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Windows Creators Update: Μόνο 13 συσκευές με Windows 10 Mobile θα αναβαθμιστούν

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Πιθανή η έλευση του Samsung Galaxy S8+ με 6GB RAM και 128GB χωριτηκότητα σε άλλες αγορές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here