Η Apple ανακοίνωσε μία νέα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή απόχρωση για τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, που απέκτησαν έκδοση “(RED)”. Οι νέες κόκκινες συσκευές iPhone θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο συμπληρώνοντας τις ήδη υπάρχουσες μεταλλικές αποχρώσεις (Rose Gold, Gold, Silver, Black, Jet Black).

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι εδώ και 10 χρόνια, η συνεργασία της Apple με τον οργανισμό (RED) έχει υποστηρίξει προγράμματα για τον HIV/AIDS που έχουν στόχο να προσφέρουν συμβουλευτικές συνεδρίες και υποστήριξη, εξετάσεις καθώς και την απαραίτητη θεραπεία, ώστε να αποτραπεί η μετάδοση του HIV από την μητέρα στο αγέννητο παιδί της. Μέχρι στιγμής, η Apple έχει συγκεντρώσει πάνω από $130 εκατομμύρια από την πώληση προϊόντων (RED).

Τώρα, η Αμερικάνικη εταιρεία λανσάρει το iPhone 7 και iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, και σύμφωνα με την εταιρεία, κάθε αγορά τους (ένα μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από την πώληση τους), μας φέρνει πιο κοντά σε μία εποχή χωρίς AIDS

“The introduction of this special edition iPhone in a gorgeous red finish is our biggest (PRODUCT)RED offering to date in celebration of our partnership with (RED), and we can’t wait to get it into customers’ hands”, ανέφερε ο CEO της Apple, Tim Cook.

iphone7-gallery2-201703

Τα iPhone 7 και iPhone 7 (PRODUCT)RED θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά  με χωρητικότητα 128GB και 256GB. Τα νέα κόκκινα iPhone που θα κυκλοφορήσουν από την Παρασκευή, 24 Μαρτίου.

Όσο για τις τιμές; Στην Γερμανία η τιμές ξεκινούν από 870 και 1010 ευρώ, για iPhone 7 και 7 Plus, αντίστοιχα. Στην Ιταλία, οι τιμές των δύο νέων συσκευών της Apple είναι €909 και €1019 για το iPhone 7 των 128GB και 256GB αντίστοιχα, και €1049 και €1159 για το iPhone 7 Plus στα 128GB και 256GB αντίστοιχα επίσης.

iphone7-gallery3-201703

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Sony Xperia L1: Η νέα οικονομική πρόταση της Sony

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Lineage OS τρέχει σε πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here