Αν και βρισκόμαστε λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του HTC X10, δεν είχαμε δει, μέχρι τώρα κάποιο σοβαρό leak. Αυτό αλλάζει σήμερα μιας και βγήκαν στη δημοσιότητα ζωντανές φωτογραφίες της συσκευής και μάλιστα σε καλή ανάλυση. Μέσω των φωτογραφιών μπορούμε να δούμε τον εξωτερικό διάκοσμο της συσκευής.

Όπως βλέπουμε, στον εξωτερικό διάκοσμο της συσκευής υπάρχουν τρία capacitive πλήκτρα. Το Power Button βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της συσκευής, ενώ ακριβώς από πάνω βρίσκεται τα πλήκτρα της έντασης. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται η κάμερα με το διπλό Led Flash καθώς και ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων Η κατασκευή της συσκευής είναι από μέταλλο και το σήμα της HTC είναι ιδιαίτερα ορατό. Μιας και η  συσκευή εμφανίστηκε σε ένα κινέζικο κατάστημα, η τιμή στην Κίνα θα είναι περίπου 175 δολάρια.

HTC-One-X10-real-life-image-leak_1-400x533

Σύμφωνα με τον Evleaks η συσκευή θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ θα ανακοινωθεί στην MWC. Σύμφωνα με φήμες θα ενσωματώνει οθόνη Full HD 5.5″. Θα έχει 3 GB μνήμη RAM και 32 GB επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Επίσης  φοράει επεξεργαστή Helio P10 64 bit και  έχει την 7η έκδοση του Andorid με το sence UI HTC. Όσο αναφορά την κάμερα υπάρχει μια  16 megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής και μια 8 megapixel selfie camera.

To HTC X10 αποτελεί τον διάδοχο του HTC  One X9 που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2015. Αυτή η συσκευή μπορεί να αποτελέσει και το μεγάλο comeback στον τομέα των Smartphones, μιας και τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαινε και τόσο καλά.

HTC-One-X10-leak_11-800x465

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

OPPO 5X: Για καλύτερες φωτογραφίες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Nokia 8: Θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες στην MWC 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here