Λίγες μέρες πριν έγινε και επίσημη από την HTC η ανακοίνωση της νέας flagship συσκευής της. Έτσι, με ένα teaser που παρουσιάστηκε, όπως σας αναφέραμε δείχνει ότι ανάλογα με την επαφή των χεριών στα πλαϊνά του HTC U 11, μπορούμε εύκολα να το χειριστούμε ανάλογα όμως την πίεση που το ασκούμε.

Το νέο HTC U 11 όπως θα ονομαστεί από τον κινέζικο κολοσσό είναι καθ’ οδών για την επίσημη ανακοίνωση του στις 16 Μαΐου. Και όλα τα βλέμματα και ο κόσμος της τεχνολογίας είναι συγκεντρωμένα σε αυτό το event που θα το επισημοποιήσει η HTC.

htc

Έτσι, πριν την επίσημη όμως διάθεση του νέου HTC ήδη έγιναν τα πρώτα Geekbench. Όπως, απεικονίζετε το HTC CBP που ίσως να είναι η κωδική ονομασία του HTC U 11, φαίνεται να έχει στο εσωτερικό του ότι είχαν προηγηθεί από τις φήμες που υπήρχαν όλων αυτόν τον καιρό, όπως σας είχαμε αναφέρει στις 29 Μαρτίου.

Έτσι, το νέο HTC U 11 ή HTC CBP θα τρέχει με τον octa-core Snapdragon 835 chipset της Qualcomm(MSM8998), θα έχει 4GB Ram και θα τρέχει το νέο λειτουργικό της Google-Android Nougat 7.1.1.

Το νέο HTC flagship smartphone της ομώνυμης εταιρίας που παρουσιάζεται ως HTC CBP στο single-core θα φτάνει σύμφωνα με το Geekbench τους 1912 βαθμούς και στο multi-core τους 6137 βαθμούς. Και είναι από τα πρώτα τηλέφωνα μαζί με το ολοκαίνουργιο Samsung Galaxy S8/S8+ τα οποία έχουν το νέο chipset της Qualcomm. Ωστόσο, οι νέες ναυαρχίδες της Samsung ξεπερνάνε στο score το HTC μίας και στο single-core τα S8/S8+ έχουν 1832 πόντους και το multi-core 6301 πόντους. Τέλος, όπως μπορούμε να καταλάβουμε η επίσημη ανακοίνωση τους θέλει περίπου μισό μήνα ακόμη έτσι διαφοροποιήσεις μέχρι την τελική αποκάλυψη του θα γίνουν πολλές μένει να δούμε αν η HTC θα μπει δυνατότερα στο παιχνίδι των smartphones.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Sony Xperia X Ultra: Η Sony ακολουθεί το trend των Galaxy S8 και LG G6

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Samsung Tizen 3.0 θα είναι πιο ενδιαφέρον από όσο νομίζουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here