Τον Σεπτέμβριο του 2016 φημολογήθηκε έντονα η επερχόμενη συσκευή της HTC που θα έρθει με το όνομα Ocean,όπου σας είχαμε αναφέρει για την τεχνολογία που θα φέρει στον κόσμο των smartphones όπου πραγματικά εντυπωσιάζει. Έτσι, έχει διαρρεύσει ένα βίντεο όπου δείχνει αυτήν την τεχνολογία δηλαδή θα ενσωματώνει αισθητήρες στο μεταλλικό σώμα του και ανάλογα το χτύπημα θα καταλαβαίνει μερικά πράγματα σχετικά με την φωτογραφία την αύξηση της έντασης όπως και για την φωτογραφική μηχανή. Ωστόσο, οι αναφορές αυτές είναι πραγματικές και λέγετε ότι θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα ως HTC U.

Το νέο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό flagship της HTC σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει με τον νέο Snapdragon 835 chipset της  Qualcomm, θα έχει 5.5-ίντσες οθόνη ανάλυσης QHD όπου δεν αναφέρετε το panel της. Θα έχει, επίσης, 12MP πίσω κάμερα και 16MP μπροστά, ο χώρος αποθήκευσης του θα είναι 128GB. Αυτό που περιμένουμε, ωστόσο, να δούμε είναι ο Edge Sence όπου είναι ένας αισθητήρας που βρίσκεται στο μεταλλικό μέρος του κινητού και μέσω αυτού θα έχουμε τον έλεγχο της συσκευής και όπως φαίνεται θα έρθει με πολλά τέτοια features που θα μας βοηθούν να ελέγξουμε καλύτερα το νέο HTC. Τέλος, όπως ξέρουμε πλέον τα smartphones του 2017 έρχονται με το Android Nougat 7.1 έτσι και το HTC U θα τρέχει το νέο λειτουργικό του Android.

Παρά το γεγονός ότι θα γίνει το flagship της εταιρίας για το 2017, το HTC U θα είναι το τρίτο μοντέλο της σειράς U όπου για να σας θυμίσουμε υπάρχουν τα άλλα δύο μοντέλα HTC U Play και HTC U Ultra. Τo HTC U αναμένετε να ανακοινωθεί τον Απρίλιο και θα διατεθεί στο ευρύ κοινό τον Μάϊο.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του LG G6 (βίντεο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Samsung Galaxy S8 και S8 Plus : Η επίσημη ανακοίνωση τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here