Νέες διαρροές για την επόμενη ναυαρχίδα της HTC άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο

Σύμφωνα​ με αυτές, το νέο smartphone θα ονομάζεται  απλά HTC U και θα είναι το τρίτο της σειράς U, μετά τα U Play και U Ultra.

Το HTC U, θα έρθει με οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560×1440) και θα έχει το νεότερο chipset της Qualcomm, που δεν είναι άλλο από τον Snapdragon 835 που συναντάμε επίσης και στο Galaxy S8. Το U θα έρθει Επίσης με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού android , το nougat 7.1.

Παρόλα αυτά, το κυριότερο και πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του U θα είναι το Edge Sense. Το τηλέφωνό θα έχει στο σασί του εγκατεστημένους σενσορες, οι οποίοι θα είναι ικανοί να αντιλαμβάνονται την αφή έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να εκτελεί​ ενέργειες, που κανονικά θα χρειαζόντουσαν οθόνη ή φυσικά πλήκτρα.

htc-u-leak-evleaks

Οι διαρροές αναφέρουν επιπλέον ότι το HTC U θα διαθέτει κυρία κάμερα στα 12mp , ενώ η εμπρόσθια θα βρίσκεται στα 16mp, γεγονός που είναι αρκετά περίεργο καθώς κατά παράδοση, ή πίσω κάμερα είχε πάντα τα περισσότερα megapixels.

Το HTC U θα ανακοινωθεί επίσημα στα τέλη Απριλίου, ενώ θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων στις αρχές Μαΐου. Η τιμή του δεν αναφέρεται πουθενά , αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν της ταϊβανέζικης εταιρείας, δεν θα είναι φθηνό.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το νέο modular σύστημα ήχου της Bang & Olufsen (B&O)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Αlcatel Flash: το πρώτο smartphone του κόσμου με τέσσερις κάμερες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here