Το προηγούμενο έτος, η HP δημιούργησε το πρώτο της Windows Phone Smartphone. Το HP Elite 3X διέθετε flagship χαρακτηριστικά. Επιπλέον ενσωμάτωνε το Continuum, επιτρέποντας του να συμπεριφέρεται σαν ένα Desktop PC, όταν συνδεθεί σε μια οθόνη, μέσω του παρελκόμενου Dock. Με δυνατά γρανάζια και την δυνατότητα να μεταφέρεις τον υπολογιστή σου στην τσέπη σου, η HP έκανε ξεκάθαρο ότι η συσκευή απευθυνόταν σε επαγγελματίες που ήθελαν μια All in One συσκευή.

Στην MWC 2017 συναντήσαμε την HP και ένα πρωτότυπο από τον επερχόμενο διάδοχο του HP Elite 3x. Η πρωτότυπη συσκευή βρισκόταν μέσα σε ένα τζάμι, στον πάγκο της HP, τοποθετημένη σε ένα Dock. Στο σασί της συσκευής δεν υπήρχε το Logo καμιάς εταιρίας πάρα μόνο τα βασικά πλήκτρα, η οθόνη και η κάμερα.

new-windows-phone-spotted-at-mwc-2017-513474-2

Οι άνθρωποι της εταιρίας ανέφεραν ότι η συσκευή αποτελεί ένα παράδειγμα από το πώς μπορεί να είναι ο διάδοχος του Elite 3x, ενώ δεν ανέφεραν τίποτα για τα χαρακτηριστικά της συσκευής .Αφού το τηλέφωνο απευθύνεται σε επαγγελματίες, πιστεύουμε ότι τα χαρακτηριστικά θα είναι αντάξια των υπόλοιπων flagship συσκευών της αγοράς. Όσο αναφορά τον εξωτερικό διάκοσμο της συσκευής, η θέση της μπροστινής κάμερας έχει ελαφρώς μεταβληθεί, τα bezel έχουν μικρύνει σημαντικά ενώ το B&O ηχείο που διέθετε το Elite 3x φαίνεται να μην υπάρχει. Τέλος δεν γνωρίζουμε περεταίρω λεπτομερείς για την συσκευή αλλά ούτε και το πότε θα κυκλοφορήσει. Περιμένουμε έναν αντάξιο διάδοχο του Elite 3x που θα ενθουσιάσει αλλά και ότι θα μπορέσει να αναδείξει το λογισμικό της Microsoft,απέναντι στο ios και το Android.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η Google επιβεβαιώνει ότι το Pixel 2 θα έρθει αυτό το έτος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Το Spotify είναι 2.5 φορές μεγαλύτερο από το Apple Music

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here