Η Honor τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοίνωσε όλες τις συσκευές τις που θα δεχτούν το Android Nougat (EMUI 5.0). Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το Honor 8 από την λίστα, καθώς αποτελεί το best seller της εταιρίας. Στην αναφορά της εταιρίας φαινόταν ότι η συσκευή της Honor θα δεχτεί το νέο EMUI 5.0, βασισμένο στο Nougat, τον Φεβρουάριο του 2017. Η Honor πιστή στο ραντεβού της, φέρνει την νέα έκδοση του λειτουργικού στο Honor 8 σήμερα, 10 Φεβρουαρίου.

Οι αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα, αλλά θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του μήνα παγκοσμίως. Όπως σε κάθε αναβάθμιση, έτσι και η συγκεκριμένη θα ξεκινήσει από μερικές χώρες και θα ολοκληρωθεί σε μερικές εβδομάδες.

Το νέο EMUI 5.0 θα φέρει πολλές βελτιώσεις στην συσκευή, μεταξύ άλλων τον αλγόριθμο που θα κατηγοριοποιεί τις εφαρμογές, σύμφωνα με την συχνότητα της χρήσης της. Επιπροσθέτως, το νέο UI της Honor διαθέτει ακόμη πιο έξυπνη διαχείριση της μπαταρίας, με νέες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η έκδοση του EMUI 5.0 που θα έρθει στο Honor 8 είναι παρόμοια με αυτή που συναντάμε στο νέο Huawei Mate 9 και θα μπορούμε να επιλέξουμε αν επιθυμούμε την χρήση app drawer ή όχι.

Το Honor 8 είναι το πρώτο smartphone της εταιρίας που ήρθε με σύστημα δύο καμερών σε συνεργασία με την Leica. Διαθέτει οθόνη 5.2″ και ανάλυσης 1080p, ενώ το μέγεθος της μνήμης RAM είναι 4 GB. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο για το Honor 8 από εδώ ή να δείτε το video review μας παρακάτω:

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Lenovo Yoga A12: Το νέο Android Tablet που πρέπει να δεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Όλα τα μοντέλα του iPhone 8 θα έρθουν με ασύρματη φόρτιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here