Σύμφωνα με νέα διαρροή, το Honor 8 Lite, θα μπορούσε να παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου. Η διαρροή δείχνει ότι με μια πιθανή ανακοίνωση στο Mobile World Congress τον επόμενο μήνα, η εταιρεία θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο,  για να ξεκινήσει την διάθεση της συσκευής, τις αμέσως δύο επόμενες εβδομάδες που ακολουθούν μετά την εκδήλωση.

Επιπροσθέτως, η υποτιθέμενη τιμή της νέας συσκευής της Honor, ανέρχεται στα 280 € για την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο δεν γνωρίζουμε αν το  Honor 8 Lite θα κυκλοφορήσει τελικά στις ΗΠΑ. Παρόλα αυτά, το Honor 8- του οποίου το review μπορείτε να δείτε εδώ, είχε κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά, οπότε θεωρούμε οτι η Honor έχει κάθε λόγο να κυκλοφορήσει και την Lite έκδοση της επιτυχημένης συσκευής.

Honor-8-Lite-leak-1

Εκτός από  ευρωπαϊκή τιμή και την πιθανή χρονική έναρξη πώλησης της συσκεύης, διερρευσάν και αρκετές είκονες που υποδεικνύουν το design της συσκεύης. Στις είκονες αυτές το τηλέφωνο εμφανίζεται με την πρόσοψη του και μέσα σε θήκη-πορτάκι (flip cover case) . Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει είτε ότι η συσκευή θα πωλείται με την συγκεκριμένη θήκη στη συσκευασία, είτε ότι οι πελάτες θα μπορούν να την αγοράσουν ως αξεσουάρ.

Το Honor 8 Lite στις εικόνες , φαίνεται ίδιο με το πρωτότυπο μοντέλο της εταιρίας (Honor 8) , πράγμα που είναι αναμενόμενο μιας και ο σχεδιασμός συνήθως δεν αλλάζει όταν πρόκειται για Lite μοντέλα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες διαφορές σε οτι αφορά το hardware , όπως το ότι το Lite , διαθέτει θύρα micro USB και οχι USB Type-C που ήταν το στάνταρ φέτος για πολλές συσκευές. Άλλη μια διαφορά βρίσκεται στην πίσω κάμερα του Lite , οπού αντί για 2 αισθητήρες, αυτό έχει έναν, οπότε είναι πιθανό να λείπουν κάποιες λειτουργίες της κάμερας που μπορούμε να βρούμε στην ναυαρχίδα της εταιρίας.

Τέλος, τα χρώματα στα οποία το Lite θα είναι διαθέσιμο είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά του Honor 8, δηλαδή το μπλε το μαύρο το άσπρο και το χρυσό.

honor 8 lite

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Τι θα παρουσιάσει η Samsung στις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017?

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η εφαρμογή του MIT που αναγνωρίζει τα συναισθήματα μας (βίντεο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here