Ο επικεφαλής της Google, Rick Osterloh και πρώην της Motorola, μίλησε σε αρκετά ειδησεογραφικά πρακτορεία  κατά της διάρκεια της MWC στην Βαρκελώνη. Σύμφωνα με φήμες, τις οποίες και επιβεβαίωσε ο Osterloh το Chromebook Pixel ότι έχει φτάσει στο “τέλος της ζωής του” και δεν βρίσκεται στα πλάνα της εταιρίας για άλλο Chrome OS laptop αυτήν την στιγμή. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι, ο Osterloh ότι θα κυκλοφορήσει φέτος νέας γενιάς Google Pixel. Αλλά ο επικεφαλής hardware της Google επιβεβαίωσε ότι τα νέα Pixel θα παραμείνουν στην premium κατασκευή και δεν σκέφτονται σε φτηνότερα μοντέλα.

Λίγο μετά την παρουσίαση των Google Pixel και Pixel XL τον περασμένο φθινόπωρο όπου έγινε και διαθέσιμο στην αγορά, φήμες ανέφεραν ότι η Google ίσως να έφερνε ένα mid-range Pixel. Παρόμοιο με αυτό των Nexus 5X και Nexus 6P. Αλλά ο Osterloh έχει απορρίψει τις φήμες περί φτηνότερου Google smartphone καθώς η εταιρία θα μείνει στα πλάνα της για Pixel 2.  Τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο της Google, αλλά δεν σημαίνει ότι θα δούμε μαζί με το βασικό μοντέλο ακόμη έχει φθηνότερης κατασκευής.

Μια ιδέα από το πίσω μέρος της νέας Pixel συσκευής της Google
Μια ιδέα από το πίσω μέρος της νέας Pixel συσκευής της Google

Πέρυσι, η Google από την Nexus lineup λανσάρισε την το δικό της brand, και με αυτό έκανε συνεργασίες ώστε να φτιάξει το δικό της λογισμικό. Όμως, η HTC είναι η υπεύθυνη για την παραγωγή των Pixel μοντέλων, την ίδια πολιτική θα ακολουθήσει για το νέο Pixel 2. Η Google  έχει ως logo της “Made by Google” όπου έχει μια σειρά από hardware προϊόντα μαζί με τα Pixel,Pixel XL , Google WiFi, DAydream View και το Google Home.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

O Google Assistant πάει παντού. Δες αν η συσκευή σου τον υποστηρίζει

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Η HP ετοιμάζει τον διάδοχο του HP Elite x3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here