Όπως φαίνεται, η Google προσφέρθηκε να επενδύσει περίπου 880 δισεκατομμύρια δολάρια, στο τμήμα κατασκευής οθονών της LG. Αποτελεί κοινό μυστικό στην τεχνολογική κοινότητα του πλανήτη, ότι οι σοβαρότατες καθυστερήσεις παραδόσεων των Pixel και Pixel XL, οφείλονταν στην κατασκευή OLED οθονών.

Η Google προφανώς έχει συνειδητοποιήσει ότι εφόσον αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι του σχεδιασμού και κατασκευής των δικών της Smartphone, πρέπει να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της αλυσίδας των προμηθευτών της.

google pixel

Η Google αναφέρει ότι η παραπάνω επένδυση δεν αφορά την παραγγελία οθονών για 880 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά για την διασφάλιση ότι η LG Display θα είναι ικανή να παράγει μαζικά εύκαμπτες οθόνες. Με τον παραπάνω τρόπο, πρακτικά η Google σιγουρεύει ότι το τμήμα κατασκευής οθονών της LG θα δώσει προτεραιότητα σε αυτήν.

Φυσικά αυτό που προκαλεί την μεγαλύτερη έκπληξη στο παραπάνω deal είναι η λέξη “εύκαμπτες”. Η Samsung τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιεί εύκαμπτες οθόνες στις Edge σειρές της, και η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο επερχόμενο επετειακό iPhone 8. Έτσι η Google δεν θέλει να μείνει πίσω στον ανταγωνισμό και προετοιμάζει το έδαφος για τα επόμενα Pixel και Pixel XL.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Το Facebook θα μπλοκάρει το εκδικητικό πορνό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡO >

Όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την νέα αναβάθμιση σε Windows 10 Creators Edition

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here